Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kétkezes bicepszezésben 60...

Kétkezes bicepszezésben 60 kg-ba 9 ismétlés milyennek számít?

Figyelt kérdés
76 kg vagyok.Szeretném,ha az enyém lenne a legerősebb naturál bicepsz ezen a világon.Van e rà esélyem?

2017. jan. 7. 13:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

csak hogy az sportoloi mult

de az aki csak 1 eve jar kondiba annal jo eredmeny

2017. jan. 7. 21:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Azta,az tényleg nagyon jó lányként 80 kilóval szériázni.A testsúly szerintem sem számít sokat.

Nem hiszem,higy felrakom magam a youtube-ra.De a bicepszemről rakhatok képet

2017. jan. 7. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem számít a testsúly? Akkor nyilván egy 60 és egy 110 kilós erőemelőnek ugyan akkorát kellene húznia. Persze hogy számít a testsúly..
2017. jan. 7. 23:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem maga a testsúly számít.Inkább az,hogy a magasságodhoz képest mennyi a testsúlyod és mennyire vagy szálkás.Szerintem egy 160 cm 80 kilós embernek sokkal többet kéne húzni,mint egy 190 cm 80 kilósnak
2017. jan. 8. 01:07
 15/19 anonim ***** válasza:
11. 1 év és sportolói múlt, ezzel azt akartam kifejezni hogy annyi ideje kondizik mint te, és nézz utána kicsit a fizikának hogy miért is számít a súly.
2017. jan. 8. 09:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nem fizika.Aki dagadt,az nem fog többel guggolni
2017. jan. 8. 12:12
 17/19 anonim ***** válasza:
16. Dehogynem fizika, ugyanazzal az izomtömeggel (tegyük fel ugyanolyan adottságaik vannak) többel fog guggolni egy zsíros ember mint egy szálkásabb, vagy szerinted miért zsírosak az erősemberek és az erőemelők (Pudzianowski egy kivétel)? Hát nem azért mert nem tudnák az izomtömegüket megtartani 15%-os testzsírral. És nem az izom ad erőt, hanem egy stabilitást ad a súllyal szembe, és kevesebb erőt kell elhasználni a stabilitásra és több erő marad a súly kinyomására/megmozdítására stb
2017. jan. 8. 12:41
 18/19 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom,azért mert ha szálkásítani akarnának,ahhoz diétázni kéne,a diéta,a kevesebb kaja miatt csökkenne az erőszint is.

De aklor azt mondod,hogy ha most feljönne rám 10 kg zsír,nagyobb súllyal tudnák edzeni?

Mellesleg az erő legjobban az idegrendszertől függ

2017. jan. 8. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:

Az olyan gyakorlatoknál ahol számít nagyon a stabilitás igen, nézd meg a fekvenyomó világbajnokot? legalább 40kg felesleg van rajta, ennyire elhízni csak tudatosan lehet, tömegelhetett volna úgy is hogy 20% körül van a testzsírja. [link]

Fredrik Smulter véletlenül néz ki így? Nem kényelemből van rajtuk ennyi testzsír.

Vagy Donnie Thompson

[link]

Csak ilyen zsíros testalkattal lehet világrekordokat csinálni.

2017. jan. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!