Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tesztoszteron fokozót szeretné...

Tesztoszteron fokozót szeretnék venni, melyik a jó?

Figyelt kérdés

Olvastam már ezekről a készítményekről. Szeretnék fejlődni tőlük és még annyi lenne a kérdésem, hogy amennyiben megnöveli a tesztoszteron szintet attól a testszőr növekedés is beindul?

Nekem nem lenne rossz, sőt! 23 éves vagyok és nincs teljes borostám, a mellkasom is csak pelyhesnek mondható. Az ilyen tabletták azon is segítenek?

2017. jan. 7. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik legális tesztó fokozó sem ér semmit. Pláne a Te korodban.
2017. jan. 7. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Igen beindul a szőr is, de ha rosszul csinálod többé nem fog felállni.
2017. jan. 7. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam már tesztó fokozót, de nem ért semmit. Egy kis plusz tesztó beinjektálva.. Na az, attól olyan szőrös lettem(Borosta, mellkas, has), amire soha nem gondoltam volna. :))
2017. jan. 7. 11:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Testo punch +egy kis daa. Illetve királydinnye. És megfelelő d vitamin és cink mennyiség,multivitamin. Legális úton többet nem igazán tudsz tenni ezek sem biztos hogy (sőt) segíteni fognak. Súlyzós edzés,hús evés,szex,kevesebb tzs% alapvetően növelik a tesztó szintet.
2017. jan. 7. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!