Valoban ennyire veszélyes természetes tesztoszteron
fokozot használni?
Figyelt kérdés
mert azt olvastam azert nem jok ezek annyira mert leáll töle a szervezet saját teszo termelese mivel azt erzekeli hogy van elég tesztoszteron es igy az nem fog semennyit se termelni igaz ez? es ezt ki lehet kuszobolni valahogy?
Te a külsőleg bevitt tesztoszteronról beszélsz. A sima kis növényi eredetű tesztó fokozók nem csinálnak ilyet. Sőt, semmit sem ér 30 éves kor alatt kb.
2016. szept. 28. 19:08
2/17 anonim válasza:
Természetes tesztó fokozók semmit nem érnek, vagyis nekem, de ahogy hallottam ismerősöknek sem pl. Tribulus. Vérben nem emelik a tesztoszteron-t, akkor meg ? :))
Ami egyedűl hatásos és érzed is rendesen, az a DHEA, Európában betiltották, USA-ból volt, hogy rendeltem régebb és hatott is érezhetően, nem csak placebo ;)
Amiről te beszélsz, az szteroid.
2016. szept. 28. 19:26
3/17 anonim válasza:
olvass kicsit figyelmesebben legközelebb
2016. szept. 28. 19:38
4/17 anonim válasza:
Nagyon is sokat érnek... csak nem azt okozzák amit az elvakult gyúrósok várnak tőle...
Pusztán elnyomják a rákkeltő ösztrogént...
2016. szept. 28. 20:17
5/17 anonim válasza:
Ezek nem tartalmaznak hormonokat mitől érzékelné a szervezet hogy sok van ha nrm termel? Ezek a saját termelést növelik, optimalizálják.
2016. dec. 25. 08:37
6/17 anonim válasza:
#4-es inkább az agysejtjeid nyomják el te idióta. Ja bocs 3 pont kell ...
2016. dec. 25. 11:27
7/17 anonim válasza:
2es!Itt ott lehet azért venni DHEA-t.Azt nem tudod hogy napi hány mg lenne belőle az ajánlott?
2016. dec. 25. 11:39
8/17 anonim válasza:
Látom lepontozott a sok gyökér... de utána lehet olvasni nyugodtan, a természetes "testo fokozók" valójában ösztrogén gátlók, amik pusztán az ösztrogén tesztoszteron arányán változtatnak a szervezetben...
Mivel kevesebb ösztrogén lesz, ezért arányaiban "fokozza"a tesztoszteront...
2016. dec. 25. 11:57
9/17 anonim válasza:
Mutass már nekem erről egy labor eredményt, hogy mennyivel csökkent az ösztrogén szintje valakinek aki pl tribulust szedett nagy dózisban, vagy bármi mást ami a természetes tesztófokozókban van. Mert enélkül te is csak okoskodsz a levegőbe verébgyerek. Pénzkidobás az összes ilyen szar.
2016. dec. 25. 12:46
10/17 anonim válasza:
Még egy provi szerű vényes gyógyszer sem tudja elnyomni nagyon az ösztro szintet, nem, hogy egy legális, boltban kapható kis mezei tesztó fokozó. Ne beszéljünk már hülyeségeket a levegőbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!