Valoban ennyire veszélyes természetes tesztoszteron fokozot használni?
Figyelt kérdés
mert azt olvastam azert nem jok ezek annyira mert leáll töle a szervezet saját teszo termelese mivel azt erzekeli hogy van elég tesztoszteron es igy az nem fog semennyit se termelni igaz ez? es ezt ki lehet kuszobolni valahogy?2016. szept. 28. 19:05
11/17 anonim válasza:
Erről van szó. Csak mantrázza az idióta amot a reklámcikkekn olvasott és fölényeskedik itt össze vissza.
12/17 anonim válasza:
Akik ellenzik azok próbáltak már tesztó fokozót? Mennyi idősek ?
LAbor eredmény számít valamit ? Én most fogok kezdeni egy tesztó fokozást,gondoltam hogy előtte utána egy teszt ó/ösztögén szint mérés de annyit ingadozhat hogy 10-20%-os plusz kitudja mitől lenne. Pedig mondjuk egy 20%-os emelkedés az már igen jó lenne.
13/17 anonim válasza:
Ti kajak ennyire ostobák vagytok?:D
14/17 anonim válasza:
Ha okosnak hiszed magad miért nem tudsz visszaírni ? Írogathatod hogy ostoba vagy. Az a helyzet hogy neked sincs vérképed hogy nem változott semmi. ÉS ha lenne vérkép akkor mi lenne ? Te nem foglalkozol azzal ami le van írva mert nem tudsz rá válaszolni,félsz hogy nem tudod megérvelni.
15/17 anonim válasza:
Már leírtam, hogy baromságokat beszéltek, beszoptátok a marketing szarságot. 20% emelkedés? Egy tápkiegtől? Elmebeteg vagy?! Komplett idiótákkal nem lehet vitatkozni. Költsétek csak a pénzt, legalább valaki gazdagodik rajtatok birkák.
16/17 anonim válasza:
Hol írtam hogy 20%-os emelkedést okoz ? Elmebeteg vagy ? Nekem mind1 hogy h.lye vagy csak legalább ne terjedszd. Szöveget nem sikerül értelmezned. Próbáld meg lassan elolvasni,többször.
17/17 anonim válasza:
Nem jelentetted ki, te ábrándoztál róla. Ebből is látszik, hogy egy világtalan gyökér vagy, ha csak a feltételezés is felötlik benned. Mondom segghülye emberekkel nem lehet vitázni. Költsd a pénzed te nímand ennyi. Leszarlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!