Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valoban ennyire veszélyes...

Valoban ennyire veszélyes természetes tesztoszteron fokozot használni?

Figyelt kérdés
mert azt olvastam azert nem jok ezek annyira mert leáll töle a szervezet saját teszo termelese mivel azt erzekeli hogy van elég tesztoszteron es igy az nem fog semennyit se termelni igaz ez? es ezt ki lehet kuszobolni valahogy?

2016. szept. 28. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Erről van szó. Csak mantrázza az idióta amot a reklámcikkekn olvasott és fölényeskedik itt össze vissza.
2016. dec. 25. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Akik ellenzik azok próbáltak már tesztó fokozót? Mennyi idősek ?

LAbor eredmény számít valamit ? Én most fogok kezdeni egy tesztó fokozást,gondoltam hogy előtte utána egy teszt ó/ösztögén szint mérés de annyit ingadozhat hogy 10-20%-os plusz kitudja mitől lenne. Pedig mondjuk egy 20%-os emelkedés az már igen jó lenne.

2016. dec. 25. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Ti kajak ennyire ostobák vagytok?:D
2016. dec. 25. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha okosnak hiszed magad miért nem tudsz visszaírni ? Írogathatod hogy ostoba vagy. Az a helyzet hogy neked sincs vérképed hogy nem változott semmi. ÉS ha lenne vérkép akkor mi lenne ? Te nem foglalkozol azzal ami le van írva mert nem tudsz rá válaszolni,félsz hogy nem tudod megérvelni.
2016. dec. 25. 17:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Már leírtam, hogy baromságokat beszéltek, beszoptátok a marketing szarságot. 20% emelkedés? Egy tápkiegtől? Elmebeteg vagy?! Komplett idiótákkal nem lehet vitatkozni. Költsétek csak a pénzt, legalább valaki gazdagodik rajtatok birkák.
2016. dec. 25. 18:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Hol írtam hogy 20%-os emelkedést okoz ? Elmebeteg vagy ? Nekem mind1 hogy h.lye vagy csak legalább ne terjedszd. Szöveget nem sikerül értelmezned. Próbáld meg lassan elolvasni,többször.
2016. dec. 25. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem jelentetted ki, te ábrándoztál róla. Ebből is látszik, hogy egy világtalan gyökér vagy, ha csak a feltételezés is felötlik benned. Mondom segghülye emberekkel nem lehet vitázni. Költsd a pénzed te nímand ennyi. Leszarlak.
2016. dec. 25. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!