Mi tortenne ha elkezdenek tesztoszteron fokozot szedni de nem edzenek max fekvotamaszoznek?
Figyelt kérdés
ezeket csak edzéshez érdemes vasarolni? 24f2016. máj. 17. 19:56
1/10 Cortez70 válasza:
Semmi. Eleve 30 fölött tudnak ezek minimálisat segíteni. Addig maxon van tesztótermelésed, nem tudja fokozni.
Fekvővel meg sosem érsz el egy komolyabb formát.
2/10 anonim válasza:
"gta san andreas cjjj"
Áh, az örök kedvenc :D
Amúgy semmi nem történne a fekvőtől meg a tápkiegtől.
3/10 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel a tesztoszteronod átalakulna ösztrogénné, ami kaotikus eredményeket ellne.
4/10 Cortez70 válasza:
Nem alakulna semmi, mivel tesztófokozó tápkiegről van szó, nem koxról. Semmi nem lenne.
5/10 anonim válasza:
Jól mondod.
De viszont honnan veszed hogy a sciteces kamu cuccokra gondolt? Lehet, hogy az Andriol testocaps jár az eszébe.
6/10 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem irni hogy en szaz szazalekig biztos vok benne h alacsony a teszo szintem igy sincs ertelme a dolognak?
2016. máj. 18. 18:54
8/10 A kérdező kommentje:
nem de megnéztem neten hogy mik az alacsony teszo szint tunetei és mind ram illik esku szo szerint mind
2016. máj. 18. 19:15
9/10 Cortez70 válasza:
Ettől mèg nem tuti, de kipróbálhatsz egy tesztófokozót. Bajod nem lesz, de ne várj sokat.
10/10 A kérdező kommentje:
ertem koszi a valaszt de ezek edzes mellé vannak vagy akkor edzes nelkul is lehet szedni?
2016. máj. 18. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!