Cartmanlande kérdése:
Ti olvastátok már Chad Waterburytől a Növessz izmot gyorsan! Című könyvet?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy nektek mi a véleményetek az edzés technikájáról, mennyire volt nektek hatásos.2017. jan. 4. 14:58
1/3 anonim válasza:
Ez a csávó úgy néz ki, mint egy teleszart búvárruha. Gyorsan meg nem lehez izmot építeni ez önmagában paradoxon. Max akkor ha full edzetlen kezdő vagy, mert az elején még attól is izmosodsz ha elfingod magad.
2/3 anonim válasza:
Lehet teleszrt búvárruha, de Hollandiában például egy nagyi a legjobb edző. Kérdező, te meg próbáld ki és kiderül.
3/3 anonim válasza:
Jaj na ne mond. Én csak próbálom felvázolni, hogy lehet nem a 1000. "vedd meg a könyvem, mert nekem van a legjobb módszerem, amitől ripsz ropsz könnyen full izmos leszel" paprikajancsira kéne hallgatnj. Dunát lehet az ilyen gurukkal rekeszteni. Szerintem egy starting strength-el, meg egy sport anatómia könyvel fényevekkel többre megy bárki, mint 1000x ilyen megmondó pojácának az irományával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!