1/3 anonim válasza:
A miosztatin blokkolókra gondolsz?
2/3 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs sem ezzel sem más anabolikus szerekkel. Ahogy nézem, itthon nem sokan foglalkoznak vele, a külföldi fórumok alapján pedig nem sok biztatót várnék. A beszámolók nagy részében a várttal ellentétben pont a mellékhatások domináltak az anabolikus hatással szemben, és nem csak androgén mellékhatásaik voltak, hanem pl. látásromlás, fáradékonyság. Fiatal és nem kellően kutatott szerek. Egyik fajtánál komoly rákosodást tapasztaltak patkányokkísérletekben. Többek szerint kockázatosabb mint egy normális anabolikus szteroid. Én inkább távol tartanám magam tőle.
3/3 A kérdező kommentje:
én sem terveztem használni azokat, csak nincs sok információm.
2017. jan. 3. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!