Ár/érték (de főleg ár) arányban a legolcsóbb protein?
Gymbeam szerintem is!
En azt nyomom
Ennek viszont én sem látom értelmét. Mi a fenének napi 100g-ot, és miért kúrázol vele? Ez nem gyógyszer, hogy kúrálni kéne vele magad. Ez csak egy alap tápanyag, amiből minden nap biztosítani érdemes a szükséges a mennyiséget. Ha a szükséglet felett viszed be, akkor puszta kalóriaként hasznosul, ami tulajdonképpen pénzkidobás, és felesleges terhelés a kiválasztó szerveknek.
Az MHN-ről sok embertől olvasok jót, de én egyszer és utoljára vettem. Úgy fingatott, hogy nem mertem emberek közé menni.
Fingat, habzik, és vacak íze van... persze vannak akiknek nincs ízlésük és ajnározzák, mert egyeseknek elég ha valami édeskés...
100gramm csak ebből?... minek... bedőltél a fitnesz ipar marhaságainak és most meg vagy róla győződve, hogy fehérjével kell tömni magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!