Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vékony a combhajlítóm?

Miért vékony a combhajlítóm?

Figyelt kérdés
Nem végzek fél guggolást,még is a combfeszítőm jóval vékonyabb mint a combhajlítóm vagy a combom felső részei..genetikailag ilyen szar a lábam vagy nem edzem meg helyesen?
2016. dec. 27. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
mi az hogy a combod felső részei ? Azért mert a guggolás nem terheli elég mértékben a combhajlítót. merevlábasfelhúzást vagy valamit kéne csinálni.
2016. dec. 27. 09:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem,hát a combom belő része vastag,a külső része és a comb bicepszem is vastag de a combticepszem gyenge és vékony,egy háromszöget képzelj el ami a derekamtól megy a térdemig,kb. hasonlóan vékonyodik a lábam is
2016. dec. 27. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Combfeszítőt akartam írni a kérdésben..
2016. dec. 27. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Milyen gyakorlatokat végzel lábra?

A "félguggolásnál" egyébként pont a combfeszítő dolgozna, és az összes többi izom maradna ki:D persze a térdízület is kap, pont ezért.

2016. dec. 27. 13:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Guggolás,lábhajlító ez a kettő ami megy orrba szájba plus szoktam lábtolót,addig engedem ameddig csak bírom és combfeszítőt.Erőemelő szabályoknak megfelelően guggolok.
2016. dec. 27. 18:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy fejlődsz guggolásban?

Ha nem itt a probléma, akkor genetika, de próbáld meg a lábtolót szűk támasszal tolni, a combfeszítőt nagyon jól megdolgozza (guggolások után egy kicsit magasabb ismétlésszámmal: bár nem tudom a guggolást milyen paraméter szerint végzed).

2016. dec. 28. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok. Elnézést félreolvastam... pont fordítva olvastam.
2016. dec. 28. 11:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Jól olvastad..én írtam félre. xd
2016. dec. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!