Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lenne annak értelme, hogy...

Lenne annak értelme, hogy átrendezném az Icf-t?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam , hogy már elértem egy x súlyt és azzal is nehezen megy. Ha növelném, nem biztos, hogy menne az 5x5. Érzem is, hogy néha a szabályosság rovására megy a súly. Pl. Guggolásnál utolsó ismétléseknél vagy sorozatnál kicsit előredőlve emelkedek fel. Mintha fele ismétlést derékból csinálnám. Az lenne a kérdésem, hogy ha most nem növelem a gyakorlatoknál a súlyt, hanem ugyan ott maradok, de az ismétléseket próbálom növelni, pl. 5-ről 8-ra és ha ez megvan, akkor növelem 2,5-tel. Az edzésterv ugyan az maradna, csak a súly növelése lenne máshogy. Ennek így lenne értelme?

2016. dec. 22. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én ICF mellett zsírosodtam, de az istennek nem bírtam emelni a súlyokon és még az edzetlen erőszintet is pont, hogy elértem több hónapnyi edzés után, aztán csak stagnáltam.
2016. dec. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!