A kérdés az hogy, erősport (erőemelő, crossfit, testépítő stb. ) edzés utáni regenerációban mennyiben hátráltat vagy segít a szexuális élet élése?
Kerestem a témában de sem itt, sem sportolással foglalkozó oldalakon nem találtam választ egy inkább felnőteket érintő kérdésre.
Az az pl egy lábedzés után, amikor mint tudjuk a hormonok az egekig szöknek, mennyire ajánlatos akár szeretkezni, vagy önkielégíteni már ami a regenerációt érinti?
Azzal tisztában vagyok, hogy nagyobb megméretettés elött, sportnemtől függetlenűl ajánlatos az önmegtartás, így jobb eredményeket lehet produkálni. De vajon felkészűlés alatt mennyire befolyásol a regenerációban a szexuális kielégülés?
Bármilyen építő jellegű magán és professzionális véleményt szívesen fogadok.Illetve ha vannak ezzel a témával foglalkozó szaklapok, prezentációk, könyvek kérlek linkeljetek. Érdekel a téma és akár a sport teljesítményt is javíthatja a megszerzet tudás. Kösz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!