A lábtolást kiválthatja a guggolás?
Ez komoly kerdes, vagy forditva akartad irni?
A guggolas egy alap gyakorlat. Az egyik legosszetettebb gyakorlat. Persze hogy kivalthatja. Sot sokkal jobb.
A guggolás mellé kiegészítésnek jó a lábtolás, de teljesen nem tudod kiváltani.
Sajnos nálunk is jellemző a teremben, hogy sokan hanyagolják a guggolást, pedig az egyik legjobb teljes testet átmozgató gyakorlat.
Szerintem nem. A guggolás sokkal hatékonyabb.
Tényleg megy az új trend, de az csak a középszerűek között trendi. A barátnőm például azzal szokta levakarni magáról az edzőteremben nyomuló gyúrósokat, hogy
1, Ha túl nagy és száraz, akkor nagy eséllyel cuccol - felejtős, szóba sem áll ilyenekkel. Értékrend kérdése.
2, Ha ezen a szűrőn átmegy, akkor úgyis edzésre terelődik a szó. Ekkor jön a második kérdés: Mennyivel szoktál guggolni?
Eddig még senki nem jutott tovább ezen a körön. Én meg ha ott vagyok valahol, akkor mosolygok a háttérben, ha meg nem, akkor otthon jókat nevetünk ezen. :D
Jellemzően aki guggol, az egy fokkal komolyabban veszi a sportot és nem csajozni jár le.
A Suleiman követők terjesztik ezt.
Én nem értek ezzel egyet.Nálunk a teremben lábtoló sincs :D
Én 6 éve edzegetek de mindig is téma volt Suleiman előtt is.Lehetne ezen vitatkozni napestig de sokan még lábat se edzenek :D
Hát igen sok teremben nincs lábtoló nálam sincs így guggolok.De ha lenne tuti használnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!