Power clean milyen izmokat használ, hátráltat engem az, hogy keret hiányában cleanel kezdem a guggolást (elölguggolás)?
Figyelt kérdés
otthon edzek, keretem még nincs, nincs rá della, addig igy vagyok kénytelen csinálni, sajnos érzem is hogy menne jóval több guggolás ezért nem tudok 5ismétlésekkel edzeni hanem 8as szériában csinálom
mielőtt valaki kikezd, tudom hogy az elölguggolás nem annyira dolgozza meg a hajlitót,azt külön megedzem
2016. dec. 14. 19:30
1/1 anonim válasza:
Annyiban hátrány amit temagad is írtál, hogy így nem tudsz rámenni nagyobb súlyokra, mert vagy lesérülsz, vagy fel se bírod venni. Jó ez így, amíg nem jön össze a keretre a della, nyomjad csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!