Zöld jumbohoz tehetek még cukrot edzés után?
Figyelt kérdés
Edzés után még raknék bele kristálycukrot mer úgy jobban visszatölt meg finomabb is.
Ez mennyi izmot hozna?
2016. dec. 12. 22:55
1/10 anonim válasza:
Napi troll, legközelebb légy kreatívabb!
2/10 A kérdező kommentje:
Haver monta ma hogy kell bele edzés után mer ettől jobb az inzulin kiválasztás ha minél édesebb vagy mi és ha magas az inzulin akkor jobban no az izom csak ezé kérdeztem.
2016. dec. 12. 23:47
4/10 anonim válasza:
Az inzulinnak van anabolikus hatása is, csak mondom.
5/10 anonim válasza:
Rakjál. Azt csinálsz amit akarsz! Ha én hangyalábból akarom a napi fehérjebevitelem fedezni akkor abból fogom. Nem érdekel senki.
6/10 anonim válasza:
A Jumboban magában is van vagy 50 g cukor. Nem elég? Tök felesleges mellé még szórni, ráadásul a kristálycukor nem is annyira gyors szénhidrát.
7/10 anonim válasza:
Csak a narancssárga jumbohoz lehet.
8/10 anonim válasza:
Felröhögtem, amikor megláttam ezt a kérdést... xD
9/10 anonim válasza:
Dobjatok rá egy, két kockacukrot úgy az igazi
10/10 anonim válasza:
A tetejére meg mehet tejszínhab meg csokoládészirup. Garantáltan hozni fogja a tömeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!