MHN feherje megbizhato?
Figyelt kérdés
Annyi feherje is van benne amennyit iger? Mitol ilyen olcso? Nekem gyanus. Izre melyik a legjobb ?2016. dec. 12. 10:25
11/26 anonim válasza:
Ok, nálam ez ilyen finnyás hercegnő hisztije szintű dolog, de szíved joga.
12/26 anonim válasza:
A kókuszos jó, most rendeltem vaníliásat.
13/26 anonim válasza:
aceszulfám-K az édesítőszere
30grammban 21,5g fehérje van.
Én most nyomom napi 2,5 adagot. Adja, told az arcba.
14/26 anonim válasza:
A honlapján adagonként 1gramm transzzsírt ír adagonként, a vödör tetején meg 2gramm transzzsír adagonként...
Nekem meg pont nem kellenek transzzsírok, de ti igyátok csak mert adja... meg mert jó.
15/26 anonim válasza:
Az alapból valószínűleg egy elírás a címkén, telített zsír helyett transzzsírt írtak, de amúgy is 1g transzzsírtól fog leállni a szived, meg attól hízol 30kilót. Megint okoskodsz, de minek.
16/26 anonim válasza:
A transzzsír egy olyan dolog ami képes halmozódni a szervezetben és csúnya lerakódásokat csinálni... egyébként meg biztos elírás... biztos direkt ezzel reklánozzák magukat...
18/26 anonim válasza:
Egyébként meg pont ugyan azért okoskodok itt amiért te is... mert jelenleg nincs jobb dolgom, mint gyk-n okoskodni...
Vagy azt hiszed, csak te okoskodhatsz?
19/26 anonim válasza:
Az elírás nem direkt történik az megvan? Mutass már egyetlen élélmiszert amin konkrétan feltüntetik így a transzzsírt! Még a majonézen sincs rajta, semmin sem. Igen elég gáz ha ekkorát hibáztak, de akkor sem valós adat. Nem az a baj hogy okoskodsz hanem, hogy közben hülye vagy, mint a segg.
20/26 anonim válasza:
Érdemes elgondolkodni rajta, hogy hogy a francba kerülne bele transzzsír amúgy egy fehérjeporba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!