MHN feherje megbizhato?
Figyelt kérdés
Annyi feherje is van benne amennyit iger? Mitol ilyen olcso? Nekem gyanus. Izre melyik a legjobb ?2016. dec. 12. 10:25
1/26 anonim válasza:
Attól ilyen olcsó, hogy az előállítási költséghez képest ez is méregdrága, de nem pofátlanul mint a nagy cégek... kereslet kínálat... ha valamit drágan is keresnek, az nem fél drága lenni... az mhn egy kicsi magyar cég, ha talpon akar maradni, olcsóbbnak kell lennie mint a nagyok.
2/26 A kérdező kommentje:
Es megbizhato? 25gban tenyleg 18g van? Nem sumakoljak el? Illetve izre mi ami bejott?
2016. dec. 12. 10:35
3/26 anonim válasza:
Semmilyen mhn fehérje nekem nem jött be ízre soha...
Magyarországon a legszigorúbbak az élelmiszer ipari ellenőrzések európában (szinte) hidd el, nem az olcsó whey-en fog spórolni neked egy tápkieg cég sem...
4/26 anonim válasza:
Ízről annyit hogy mindenkinek más az ízlése én eddig 3 félét vettem. 1. csoki-kókusz: egész finom volt 2. holland-csoki: ez annyira nem volt jó, de így is elfogyott egy vödörrel és most vettem egy csoki-narancsot ami az eddigi legfinomabb fehérje amit valaha ittam, illatra picit talán a túrórúdira emlékeztet. Szerintem bátran vegyél egy vödörrel.
5/26 anonim válasza:
Megbízható, csak horror az ízélménye, legalábbis a holland-csokisnak. Kell bele némi édesítő pluszban.
6/26 anonim válasza:
mhn csoki-kókusz = nitro pure whey csoki-kókusz
full ugyanaz az egész, összetételre is jó
nem reklámozzák sehol, azért olcsó...mivel mindenki azt vesz amit az ilyen gyúróscelebek mondanak, a scitec meg myprotein meg ezek többet tudnak kérni
7/26 anonim válasza:
Cukorral vagy tejben minden fehérje iható, nélküle a Whey Pro is okádék, de nem ezért iszom. Így nekem megfelel a natúr ízesítésű is, ami hányadékabb, mint bármi más.
8/26 anonim válasza:
Az a baj inkább, hogy hozzá vagytok szokva a tömény, sziruposan édes ízekhez, meg ízfokozókhoz. A magyar ember meg aztán kifejezetten ilyen.
9/26 anonim válasza:
Érdekes, nekem pont azért jön be, mert nem émelyítően édes, főleg a holland-csokis. Csoki-süti meg fura, nem jött be. Kinek mi, ugyebár. :D Amúgy igen, megbízható.
10/26 anonim válasza:
Nem. Inkább az a baj, hogy undorító íze van az édesítőszernek, de mint mondtam, nekem mindegy milyen ízű, elvégre nem azért iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!