Kollégistaként hogyan lehetne egybehangolni a gyúrást a kolival és a sulival? Többi lent.
heti 3 teljes testes(pl icf) + tömegnövelő étrend
mit vársz? nem tudunk pénzt,se időt ajándékozni neked, egyébként diákként még több időd van, szóval ez nem lehet kifogás
Időd van dögivel, meg tudod oldani a kajálás időrészét. Én is így voltam ezzel. A kajálást természetesen nem tudtam megoldani, én nem álltam neki abban a szutykos konyhában főzögetni a koleszban.
Én nem voltam soha hízékony, ezért zabáltam amit sikerült, a lehetőségekhez mérten. Hétvégén hétfőre és keddre vittem kaját, reggel-este zab natur fehérjével. Reggelire - ebédre - vacsorára meg ettem amit adtak a menzán és amikor valaki nem kért valamit, akkor elkértem tőle és megettem. Egy idő után már maguktól hozták nekem a kaját a többiek, mert tudták, hogy legalább nem megy pocsékba. Volt amikor 8-10 zsemlét kaptam meg fél kiló "kolbászt" összegyűjtöttem.
Nem volt a legjobb a minőségem, de azért simán levágta mindenki hogy edzem és fejlődtem szépen. Egyedül fehérjét vettem tápkiegnek és multivitamint.
Az alvást meg úgy oldottam meg, hogy mivel a koliban esélytelen, hogy kipihend magad így sokszor órákon aludtam. Bár én jóképességű voltam, nem kellett figyelnem és tudtam az anyagot.
Az edzés meg...ugyanaz.
Mindent meg lehet oldani csak akarni kell.
A helyzet az, hogy nincs sok időm...khmm...nincs időm, éppen, hogy edzeni el tudok menni, és vissza. reggel 7-től este hatig vannak óráim. Nem vicc! Este van kb. 2-3 óra kimenőm, olyankor edzem.
Valószínűleg túledzésben szenvedek, milyen edzésmódszereket tudtok ajánlani? Eddig heti 4-5 alkalommal jártam le és minden nap egy-két izmot edzettem meg.
Esetleg valami tartós kaját tudtok ajánlani, amit ha beviszek akkor egész héten lesz jó fehérje ellátásom, legalábbis egy része.
Köszi a válaszokat!
U.i.: Kedves 1. válaszoló! Nem pénzt és nem időt kértem, hanem tanácsot. Gondolom felnőtt vagy. (Bocsánat, ha tévedek.) Heti 40 órám van + két óra sziló. Ne mondd nekem, hogy diákként sok időm van ;)!
hát változnak az idők akkor, nekem sok időm volt még végzősként is, bocsi
én akkor is teljes testes edzést ajánlok heti 3szor, 15évesen+kezdőként szerintem sokkal jobban jársz vele mint egy osztottal, legalább másfél évig, van aki még utána is teljes testesnél marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!