Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kollégistaként hogyan lehetne...

Scasca kérdése:

Kollégistaként hogyan lehetne egybehangolni a gyúrást a kolival és a sulival? Többi lent.

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, kilencedikes. Most lettem ebben az évben kollégista, de amióta koliban vagyok azóta nem igazán fejlődök. Tanácsot szeretnék tőletek kérni étkezésre, edzésre, stb.

2016. dec. 12. 08:33
 1/8 anonim ***** válasza:

heti 3 teljes testes(pl icf) + tömegnövelő étrend

mit vársz? nem tudunk pénzt,se időt ajándékozni neked, egyébként diákként még több időd van, szóval ez nem lehet kifogás

2016. dec. 12. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Edz becsülettel és próbálj a lehetőségeidhez mérten eleget enni... olyan nincs, hogy nem fejlődsz, csak ez a sport lassú itt nem 4 hónapok alatt jönnek az eredmények, hanem évek alatt.
2016. dec. 12. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Időd van dögivel, meg tudod oldani a kajálás időrészét. Én is így voltam ezzel. A kajálást természetesen nem tudtam megoldani, én nem álltam neki abban a szutykos konyhában főzögetni a koleszban.

Én nem voltam soha hízékony, ezért zabáltam amit sikerült, a lehetőségekhez mérten. Hétvégén hétfőre és keddre vittem kaját, reggel-este zab natur fehérjével. Reggelire - ebédre - vacsorára meg ettem amit adtak a menzán és amikor valaki nem kért valamit, akkor elkértem tőle és megettem. Egy idő után már maguktól hozták nekem a kaját a többiek, mert tudták, hogy legalább nem megy pocsékba. Volt amikor 8-10 zsemlét kaptam meg fél kiló "kolbászt" összegyűjtöttem.

Nem volt a legjobb a minőségem, de azért simán levágta mindenki hogy edzem és fejlődtem szépen. Egyedül fehérjét vettem tápkiegnek és multivitamint.

Az alvást meg úgy oldottam meg, hogy mivel a koliban esélytelen, hogy kipihend magad így sokszor órákon aludtam. Bár én jóképességű voltam, nem kellett figyelnem és tudtam az anyagot.

Az edzés meg...ugyanaz.

Mindent meg lehet oldani csak akarni kell.

2016. dec. 12. 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy nincs sok időm...khmm...nincs időm, éppen, hogy edzeni el tudok menni, és vissza. reggel 7-től este hatig vannak óráim. Nem vicc! Este van kb. 2-3 óra kimenőm, olyankor edzem.

Valószínűleg túledzésben szenvedek, milyen edzésmódszereket tudtok ajánlani? Eddig heti 4-5 alkalommal jártam le és minden nap egy-két izmot edzettem meg.

Esetleg valami tartós kaját tudtok ajánlani, amit ha beviszek akkor egész héten lesz jó fehérje ellátásom, legalábbis egy része.

Köszi a válaszokat!

U.i.: Kedves 1. válaszoló! Nem pénzt és nem időt kértem, hanem tanácsot. Gondolom felnőtt vagy. (Bocsánat, ha tévedek.) Heti 40 órám van + két óra sziló. Ne mondd nekem, hogy diákként sok időm van ;)!

2016. dec. 12. 12:52
 5/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Egy izmot csak heti egyszer eddzél és erre eleg heti 4 edzés. Pl hétfő mell bicepsz, kedd láb-has, szerda pihenő, csüt. Váll tricepsz, péntek hát hátsó váll.
2016. dec. 12. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

hát változnak az idők akkor, nekem sok időm volt még végzősként is, bocsi

én akkor is teljes testes edzést ajánlok heti 3szor, 15évesen+kezdőként szerintem sokkal jobban jársz vele mint egy osztottal, legalább másfél évig, van aki még utána is teljes testesnél marad

2016. dec. 12. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Minek tartanak este hatig órákat? Mikor tanulod meg a leckét akkor, ha este hatig tart? Kb. szarrá nyúzzák így a diákot.
2016. dec. 12. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is teljes testes edzés heti 3x. Én is diák vagyok, bár nem kollégista, de fejlődtem valamennyit. Nagy reményeket jó kaja nélkül ne fűzz hozzá. Igyál proteint ha tudsz, azzal lehet kicsit dobni a fehérjebevitelen. Ha könnyen hízó vagy és nagy mennyiségű, de nem tiszta kaját eszel, akkor be fogsz zsírosodni rendesen, de lehet lesz rajtad izom is. Esetleg egyél tojást, azt könnyű megcsinálni és viszonylag olcsó.
2016. dec. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!