Milyen fehérjét vegyek?
Jó ha olcsó, de nem kell teljesen fapadosnak lennie. Jó lenne ha komplex lenne és tartalmazna minden eszenciális savat.
Ami nekem most nagyon fontos az a metionin vagy l-metionin!
Ezek nagyon fontosak mert hullik a hajam és ez a fehérje felelős a haj erősítéséért, szóval ebből sokat szeretnék bevinni. Segít valaki?
Biotech termékeket vennék ha lehet.
Most ha ilyet szedek powerprotein mellé azzal nem sokra megyek nem?
Szia, én a power proteint nem ajánlom, mert szóját tartalmaz, az én arcomra hozta rendesen a pattanásokat..
nekem talán jó lesz, időközben rájöttem, hogy mind metionin mind glutamin van ebben is, szóval no para.
Csak a napi 100g mennyiséget tartanom kell vele
Metionin miatt egyáltalán nem kell fehérjét innod. Ott van a tojásban, húsokban, halakban, magvakban is. Egyedül talán a hüvelyesek metionin tartalma nagyon alacsony.
Kis esélyt látok rá, hogy aminosavhiány miatt hullana a hajad, ahhoz nagyon rosszul kellett táplálkoznod.
A szóját nem azért adták hozzá, hogy teljesebb legyen, hanem hogy olcsóbb legyen. A szójafehérje kb. a legalja, ha fizetnének, se innám.
Az állati fehérjék eleve komplett fehérjék. Ha valamivel kiegészíteném a tejsavót, akkor az zselatin/marhafehérje lenne a kötőszövetek egészségéért. Elvileg a zselatin segít a haj, köröm és bőr egészségében is, szóval esetleg azt próbálnám meg. A marhafehérje is leginkább kollagénből áll, de könnyebben fogyasztható a zselatinnál, mert ízesítve van és jobban oldódik.
A legjobb megoldás viszont az, ha teljes értékű ételekből viszed be a fehérjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!