Milyen fehérjét, vitamint vegyek?
Üdv!
Milyen fehérjét ajánlanátok nekem esti fogyasztásra ami pénztárca barát? (Protein Powerrel szemezgettem, nem tudom mennyire lenne jó választás)
Illetve 1 hónapja folyamatosan fáj a vállam, az egész testem recseg ropog, érdemes volna egy ízületvédőt beszereznem? És ha igen ebből mit ajánlanátok?
Szempont lenne hogy relative olcsó legyen, illetve a shop.builderen megtalálható legyen.
Ha relative olcsót keresel, akkor felejtsd el a legdrágább oldalt a shop.builder-t...
Ha recseg ropog mindened, vegyél vissza a súlyokból, mivel túl gyorsan haladsz és nincs ideje az ízületeidnek inaidnak alkalmazkodni a terheléshez...
A stillmass ízületvédőjénél pedig nincs jobb ár/érték arányban.
esti fogyasztásra? pénztárca barát legyen? szerintem cottage chees lesz a legmegfelelobb.
vállra pedig hosszú bemelegítés és amelyik gyakorlatnál megfájdul ott vegyél a súlyból, felesleges terhelni. jobb lenne ha azt kihagynád (persze nem minden esetben lehetséges) ha nem lehet akkor vegyél le a súlyból.
izulet védot én inkább gyógyszertárból vennék. vagy esetleg megtalálni állati porcokban kocsonyában esetleg zselatinban. de a legjobb izuletvédo az a rendes hosszú bemelegítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!