Egy férfi csak akkor mondhatja magát erősnek, ha naturálban van olyan erős, mint egy koxos erőemelő csaj (pl. Julia Vins)?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 13:22
11/18 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem,hogy férfi e vagy sem,hanem hogy erős e vagy sem.
2016. dec. 10. 18:37
12/18 A kérdező kommentje:
Guggolásban megvan a testsúlyom kétszerese maxban.Több is.De csak amiatt számítanák erősnek,mert alacsony vagyok,ebből adódóan kicsi a testsúlyom?
2016. dec. 10. 18:38
13/18 Kenzo Tenma válasza:
Nem amiatt, az már mindenhogyan szép eredmény. Főleg, ha több is kimegy mint a kétszerese. Hány kilós vagy? Felhúzás, fekvenyomás?
14/18 A kérdező kommentje:
74.Felhúzás 195-200.Fekvenyomás 102.5-be ment 5 ismétlés
2016. dec. 11. 01:58
15/18 anonim válasza:
Ömn...nem attól leszel kemény, hogy nagyot emelsz. Hanem attól, hogy van önbizalmad. Szóval nem kéne ilyeneken rágódni.
16/18 Kenzo Tenma válasza:
74 kilóhoz ezek hatalmas súlyok a fekvenyomást kivéve, de még az is elég jó. A felhúzás, guggolás brutál ha ennyivel megy. Nem is értem hogyan érezheted gyengének magad.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi
De ha magas lennék,ami miatt lenne vagy 10 kilóval nagyobb a testsúlyok,már nem számítana jónak?
2016. dec. 12. 17:50
18/18 Kenzo Tenma válasza:
De akkor is jó lenne, mert ezek 84 kilóhoz is nagy súlyok. Nem sokan jutnak el eddig, főleg natúrban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!