Egy férfi csak akkor mondhatja magát erősnek, ha naturálban van olyan erős, mint egy koxos erőemelő csaj (pl. Julia Vins)?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 13:22
1/18 anonim válasza:
Szerintem egy férfi akkor mondhatja magát erősnek, ha eltartja a családját... :)
2/18 anonim válasza:
Jaj 1#-es, ha a közhelyek használata fájna, te üvöltenél.
3/18 anonim válasza:
Az ilyen viszonyítgatós kérdéseket hány évesek írják ki?
4/18 anonim válasza:
#2 ha a közhelyek fájnának én nyugodtan mézném ahogy az ilyen idióta kérdéseket feltevők üvöltenek...
5/18 anonim válasza:
Attól még, hogy a kérdés szar, a válaszod is röhejes.
6/18 A kérdező kommentje:
Miért szar a kérdés?Én gyengének érzem magam,amíg egy csak is nagyobb súlyokkal edz.
Egy normális választ nem kaptam.Az ilyenek inkább ne is válaszoljanak
2016. dec. 10. 15:19
7/18 anonim válasza:
Akkor nem vagy férfi kérdező. Remélem megfelel a valasz.
8/18 A kérdező kommentje:
Inkább töröld magad az oldalról
2016. dec. 10. 16:40
9/18 Kenzo Tenma válasza:
Ne mérd ennyire másokhoz magad. Inkább akkor vagy erős ha a testsúlyod kétszeresének megfelelő súlyokkal csinálod az alapgyakorlatokat. Mondjuk fekvenyomásban az nem sok embernek van meg naturálon az biztos.
10/18 anonim válasza:
Már bocsánat, de egy férfinek önbecsülése van... aki másokhoz méregeti magát és eltörpül mások árnyékában az nem férfi... az csak fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!