Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha majdnem 2 méteres vagyok...

Ha majdnem 2 méteres vagyok ne is álmodjak 200kg-mos guggolásról naturalban?

Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 14:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
Testsúly kg?
2016. dec. 6. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi köze van a magasságnak hozzá. Jó, ha alacsony vagy, akkor rövidebb a mozgástartomány... 1. komolyan nem értelek, mi köze van a testsúlynak? Ha valaki pl. 70kg-mal guggol 150-be, az jó, de ha van rajta +30kg zsír, akkor már nem is jó?
2016. dec. 6. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem,hogy a magasságod miért lenne akadály guggolásnál?

Nagyobb,hosszabb láb,ergó nagyobb izomtömeg,akkor pont hogy többel guggolsz....szerintem

2016. dec. 6. 17:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Azzal tisztában vagytok, hogy nem lesz rajtam nagyobb izomtömeg attól, hogy magasabb vagyok? A természet törvényei rám is hatnak, és az oké, hogy 195cm-esen vagyok 100kg naturalban, de ezt a többletsúlyt nem +15kg izom adja hanem a testem többi része ami nagyobb mint egy 175cm-es embernek.

És tapasztalatim szerint sokkal nehezebb feladatom van mint egy nálam 20cm-rel alacsonyabb embernek mert nagyon kell koncentrálnom arra hogy ne menjen nagyon előre a térdem és a hosszú hátammal meg tudjam tartani a stabilitást úgy hogy a combomon maradjon a terhelés és ne menjen át a hátamra mert esetlegesen túlságosan bedőlök.

Én úgy gondolom, hogy nehezebb dolgom van mint az átlagos testtel megáldott embereknek.

2016. dec. 6. 18:19
 5/11 anonim ***** válasza:

--gömb--

A magasság nem akadály. Nézd meg Bjornssont. Oké, doppingol, de guggol is 350 kiló fölött. És 206 cm.

Én is 196 cm vagyok, de a joreggeltet csináltam 100 kilóval is. Ezt csak azért említem hogy nem kell tartani egy kis bedolestol ha megesik. Én közel vizszintig mentem.

2016. dec. 6. 19:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Naturalban semmilyen magassággal ne álmodozz 200 kilós guggolásról.
2016. dec. 6. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet.
2016. dec. 7. 03:22
 8/11 anonim ***** válasza:
most miért akarhat bárki is 200-al guggolni?sose értettem ezt... de komolyan kérdezem aki nem megy versenyekre annak minek? csak azért hogy elmondhasd magadról? én 70el guggolok max. mert felesleges kihajtanom magamból, mert tudom másnap korán reggel kell kelnem és le kell bicikliznem 14 kmet, hogy beérjek melóba. Tudom nem sok az a 14 km, de minden hétkoznap és bizony minden hétkoznap járok edzeni is. oké ez csak egy példa volt, de sosem fogom megérteni, hogy minek az a 200?
2016. dec. 7. 10:17
 9/11 A kérdező kommentje:
8. Minek kondizol?Miért akarsz átlagon felüli testet? Minek ha úgy sem mész versenyre? Hogy mutogathasd másnak? Kondi nélkül is lehetsz egészséges, hát akkor minek a kondizás? Nagyjából ennyi értelme volt a te kérdésednek is. Amíg 70kg-mal guggolsz nem is értheted meg, hogy miért jó igazi súllyal guggolni, és nem gyereksúllyal.
2016. dec. 7. 16:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Gömb neked mennyi volt eddig a maxod?
2016. dec. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!