Ha majdnem 2 méteres vagyok ne is álmodjak 200kg-mos guggolásról naturalban?
Soha nem értettem,hogy a magasságod miért lenne akadály guggolásnál?
Nagyobb,hosszabb láb,ergó nagyobb izomtömeg,akkor pont hogy többel guggolsz....szerintem
Azzal tisztában vagytok, hogy nem lesz rajtam nagyobb izomtömeg attól, hogy magasabb vagyok? A természet törvényei rám is hatnak, és az oké, hogy 195cm-esen vagyok 100kg naturalban, de ezt a többletsúlyt nem +15kg izom adja hanem a testem többi része ami nagyobb mint egy 175cm-es embernek.
És tapasztalatim szerint sokkal nehezebb feladatom van mint egy nálam 20cm-rel alacsonyabb embernek mert nagyon kell koncentrálnom arra hogy ne menjen nagyon előre a térdem és a hosszú hátammal meg tudjam tartani a stabilitást úgy hogy a combomon maradjon a terhelés és ne menjen át a hátamra mert esetlegesen túlságosan bedőlök.
Én úgy gondolom, hogy nehezebb dolgom van mint az átlagos testtel megáldott embereknek.
--gömb--
A magasság nem akadály. Nézd meg Bjornssont. Oké, doppingol, de guggol is 350 kiló fölött. És 206 cm.
Én is 196 cm vagyok, de a joreggeltet csináltam 100 kilóval is. Ezt csak azért említem hogy nem kell tartani egy kis bedolestol ha megesik. Én közel vizszintig mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!