Vegánoktól kérhetek kis segítséget, hogy miből lehet úgy bevinni a fehérjét, hogy teljes értékű legyen az aminosav profil?
Figyelt kérdés
Csak tápkiegészítővel lehet vagy vannak olyan növényi eredetű kaják is, amikben megvan az összes szükséges aminosav?2016. dec. 5. 12:04
11/14 anonim válasza:
#9 nekem nem az fáj, hogy azt eszitek, amit az én kajám eszik, hanem az, hogy azt hiszitek, hogy ha az állóképességi sporthoz jó az összevissza salátazabálás, majd az izomépítéshez is jó lesz. Ahhoz illene egy normálisan összeválogatott, kiszámolt étrend, bár szerintem még úgy sem olyan hatékony mint ha húst is eszik az ember. Szóval máshol tippelgessed meg hogy én mire gondolok....
12/14 anonim válasza:
" állóképességi sporthoz jó az összevissza salátazabálás"
ezzel a mondatoddal csak azt bizonyítod, hogy halvány gőzöd nincs erről az életmódról...
miért ne lehetne kiszámolt étrendünk attól, hogy nem eszünk húst?
tessék itt egy a sok tervemből, köss bele
13/14 anonim válasza:
ez konkrétan egy régebbi szálkásító étrendem volt... jelenleg tömeget növelek.
14/14 anonim válasza:
# 11: Látom magam előtt a csirkédet, ahogy tömi be a gombás-kukoricás pizzát.
Egyébként felesleges túlszámolt étrend. Elegendő fehérjemennyiség kell és elegendő kcal. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!