Ez natural? Hany ev kell hogy egy atlagos lany egy ilyent kihozzon magabol?
2016. dec. 1. 20:47
11/24 anonim válasza:
X % testzsír alatt elmarad a menstruáció stb...
12/24 A kérdező kommentje:
Durvaa
2016. dec. 2. 00:16
13/24 anonim válasza:
Ez a csaj naturál. Vékony mint a gebe és izom is alig van rajta.
14/24 anonim válasza:
Nem teljesen mind1?...
Ha jól akarsz kinézni, étrend kell, amit alázattal betartasz... edzés kell amihez szintén alázat és rengeteg fegyelem kell, ameddig gebékről készült fényképeket bámulva álmodozol, addig úgysem fogsz változni...
15/24 anonim válasza:
Ez bőven naturál. Viszont tény, hogy genetika kell ahhoz, hogy ilyen derék - csípő adottságod legyen. Ez a lány borzasztó szálkás. Szerintem se akarj ilyen lenni. Itt már nincs menstruáció, ahogy előtted is írták.
16/24 anonim válasza:
és az a comb hozható nőknek naturálban? eddig linkeltetek annyi nem natural nőt és nekik is max ekkora lábuk volt
mostmiafszvanmár
17/24 anonim válasza:
Szerintem az is hozható, általában a lányoknál a szárazság a mérvadó, ami miatt ráfogják h dopping megy, ami alt igaz is
18/24 A kérdező kommentje:
Kar-lab napon..mindegy hogy kar edzessel vagy la edzessel kezdem?
2016. dec. 2. 11:35
19/24 anonim válasza:
Attól, hogy valaki nem natural, nem biztos, hogy rendelkezik akkora izomtömeggel, ami elérhető natural...
20/24 anonim válasza:
18-asra:
Én is kétfelé osztottan edzem, és van egy kar-láb napom. Én karral kezdek, mert ha lábbal kezdenék meghalnék, mire karra kellene edzenem:D Viccet félre téve belőlem rengeteget kivesz a guggolás, ezért hagyom a lábat az edzés végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!