Mit lattok amibol megallapitjatok, hohy Kiss Virag vagy Bodo Dori nem natural?
Figyelt kérdés
Mibol lehet latni? Illetve amikor valaki szaraz, akkor mit lattok rajta?2016. nov. 27. 09:28
2/19 anonim válasza:
+
Abból lehet látni,hogyha mondjuk nagyon be van száradva,mivel nőknél ez nem nagyon lehetséges,illetve hogy elkezd mélyülni a hangjuk,az arc szerkezete is megváltozik.
De én továbbra is tartom a véleményem,hogy ezt a 2 formát még el lehet érni naturálban.
3/19 A kérdező kommentje:
Najo akkor egyunk egy ferfit. O pl natural?uploads/2014/08/lazar-angelov-abdominaux.jpg
2016. nov. 27. 10:33
4/19 A kérdező kommentje:
uploads/2014/08/lazar-angelov-abdominaux.jpg
2016. nov. 27. 10:33
6/19 A kérdező kommentje:
bocs a link miatt
2016. nov. 27. 10:34
7/19 anonim válasza:
Lazar Angelov :D
Nem naturál
Ha követed facebookon,láthatod hogy kirakott egy képet
8 hónap alatt szedte vissza a régi formáját...
És most belegondolva,utánolvasva,sajnos Kiss Virág és Bodó Dóri sem naturál.
8/19 A kérdező kommentje:
Na mit kell rajta nezni amibol megallapitod hogy nem az? Neharagudj uj vagyok a temaban es van aki egybol ravagja hogy natural vagy sem en meg nem tudom mit kell nezni.
2016. nov. 27. 10:37
9/19 anonim válasza:
A legtöbben irigykednek mert soha nem lesznek olyan kitartóak sem edzésben sem önkínzó kajával és dobálóznak a szavakkal...
10/19 anonim válasza:
Hát persze,hogy irigykednek,amikor egy naturálon nem elérhető formára azt írjak h nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!