HMB-től puffadás, hasmenés?
Figyelt kérdés
HMB-től volt már valakinek puffadása, hasmenés?
Az utóbbi időben van hogy szedem, van hogy nem, és nem tudom eldönteni, hogy ettől megy-e a hasam és puffadok vagy sem!
Myproteines poros kiadást használom! 5-6 évvel ezelőtt Sciteceset szedtem talán, de nem emlékszem ilyen problémára! Valami tapasztalat?
Lehet holnap kipróbálom, hogy csak azt szedem és figyelem mi történik!
2016. nov. 29. 00:10
1/10 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen probléma. Hány g-ot szedsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Ma épp egyet szedtem csak edzés után! volt is gond! 2-nél sosem többet! :D
2016. nov. 29. 00:50
3/10 anonim válasza:
Én napi 10g ot tolok úgyhogy sztem mástól lesz.
4/10 A kérdező kommentje:
Kajával együtt viszed be?
2016. nov. 29. 01:51
6/10 A kérdező kommentje:
Edzes után 10g ot egyszerre? :D
2016. nov. 29. 09:58
7/10 A kérdező kommentje:
Ja étkezés után, férre olvastam
2016. nov. 29. 10:01
8/10 anonim válasza:
PRóbáld ki lehet érzékeny vagy rá. 1-2g az elég kevés valószínütlen de ki tudja.
9/10 anonim válasza:
Milyen kiegeszitoket szedsz meg mellette? Hmb-tol nem hiszem.
10/10 A kérdező kommentje:
Hát most toltam be a 9. grammot is és még semmi bajom! Kreatint, béta- alanint, vitamin, fehérje, (+bcaa csak az edzés alatt)!
Lehet az a baj, hogy mindig szétosztva tolom le, keverve mindenből egy kicsit! Mert külön külön mind szedtem sokáig és soha nem volt baj! :D
Holnaptól megpróbálom elkülöníteni egymástól őket és figyelni mi történik! :D
2016. nov. 29. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!