Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért remeg a combom?

Miért remeg a combom?

Figyelt kérdés
Van,hogy hirtelen ráfeszítek és elezd remegni a combizmom.Kb 5-10 mp-ig

2016. nov. 28. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Magnézium.
2016. nov. 28. 07:53
 2/7 mannnocska ***** válasza:

Pontosabban magnézium hiány amire az első céloz.

Viszont nem hiszem hogy ez igaz lenne, a magnéziumhiány tipikus tünete az izomgörcs, és fájdalom. Nem pedig a remegés.

Mindenesetre egy próbát tény hogy megér. Napi 2-3 szem egy hétig mondjuk, és ha nem múlik el, akkor nem az volt a probléma.

Én kérdezem: amolyan tikkelés szerű a remegés?

2016. nov. 28. 09:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Inkább ilyen lüktetés
2016. nov. 28. 15:44
 4/7 A kérdező kommentje:
De csak a bal combomnál érzem
2016. nov. 28. 15:44
 5/7 mannnocska ***** válasza:

Sztem az a legegyszerűbb, ha telefonon megpróbálsz beszélni orvossal. Ő elmondja hogy utalhat e komoly dologra, vagy csak valami stressz / random shit. Szal teló: "emiatt nem akarok orvoshoz menni külön, csak hogy van e valami amire utalhat"

Magnéziumot tényleg megpróbálhatod, esetleg tarts egy hét szünetet regenerálódni. Vagy ha nem is hagyod ki az edzéseket, vegyél lejjebb az erőfeszítésből (amolyan deload szinten edz)

2016. nov. 28. 16:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg csak éhes volt szegény a nagy súlyokra.Ugyanis ma 5RM-et guggoltam,ami elég könnyen ment.Szóval növelhetem tovább a súlyt
2016. nov. 28. 20:29
 7/7 anonim válasza:
Ilyen beremegések egész életen át elő-előfordulnak, idővel majd nemcsak a bal combodban fog előfordulni, hanem akárhol, nincs jelentősége. Pl. az alkarodon eltalálsz egy pontot(mondjuk az asztal széléhez nyomodik a karod azon a ponton) és elkezd ijesztően remegni az egész kézfejed, elemeled a karod és vége is...
2016. nov. 29. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!