Minden heten labazok, megis eleg vekony a combom es lapos a fenek is. Nem szoktam lazan venni a lab edzest, megsem fejlodik. Milyen gyakorlatot, mennyi ismetlest, sorozatot ajanlotok amivel kicsit megindulna fejlodes?
Jelenleg ezeket szoktam csinalni 8-12 ismetlessel.
Eszel te rendesen? A comb elég könnyen izmosodik, amennyire tudom, lábazás nélkül, mondjuk némi biciklizéssel is elég látványosakat lehet összehozni (nem feltétlenül testépítő szemmel, de látszik az erősebb combizomzat az amúgy gyengébb izomzatú, vékony testen), bár lehet, hogy van, akinek pont a lábat nehezebb edzeni. De ha rendesen edzel lábra s vékony a combod, akkor igenis az evésre gondolok, hogy az nem jó. A többi részed jól fejlődik?
2016. nov. 26. 20:26
2/6 anonim válasza:
Hány sorozat ? Tömegnövelő étrend megfeleő pihenéssel nőnie kell. Valakinek bejön heti 2 lábedzés is,nekem biztos nem.
2016. nov. 26. 20:32
3/6 anonim válasza:
Minek ennyi gyakorlat?Guggolás vagy lábtolás,merevlábas felhúzás és kész.Lábfeszítővel csak melegíts.
2016. nov. 26. 20:32
4/6 A kérdező kommentje:
#1: nem vagyok egy hulk. Ektomorf testalkatu vagyok. Felsotestem aranyaiban viszonylag ok. Keskeny a derekam szeles a vallam. Mellem is rendben van. Karom kicsit lehetne nagyobb :) labam genetikailag mindig is vekony volt. Elkezdtem hetente 2-3 alkalommal vadlizni. Azt gyilkolom, azota eleg jol fejlodik. De a seggem, combom nem fejlodik.
Kajara figyelek, eddig sajnos sok feherjet (3-3,5g) es viszonylag keves ch-t (4-5g) ettem probalok most 2-3 hete forditani az aranyon.
2016. nov. 26. 20:56
5/6 A kérdező kommentje:
#2 es #3: altalaban 4-5 sorozatot. Ezeket a gyakorlatokat szoktam valtogatni. Altalaban 4-5 gyakorlatot csinalok egy lab edzesen. Sulyban nem sok sajnos. Guggolasnal 100-110 kg is szoktam felnenni max. Labtolo 180-200 kg. Labfeszito kb 70 kg.
2016. nov. 26. 20:59
6/6 anonim válasza:
Nekem egy láb edzésem úgy néz ki, hogy gugolás 8 sorozatba, combfeszito 8 sorozatba.. aztán vadlizok.. fél év utan mar láttam a fejlődést eleg szépen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!