Zenéket keresek kondizáshoz imádok edzeni eminem számokra,50centre, meg minden ilyen rapp zenere+ utosebb dubstepre ami felporgeti az embert, amitol felrobban amitol olni lesz kedve, ami felerositi Ajanlanatok meg ezekhez hasonlo zeneket?
Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 12:08
1/7 Kenzo Tenma válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Kicsit pontositom a kerdest: a neger rappeken nem azokat ertem ami arrol szol h bealltunk szetestunk olyan lazak vagyunk drog yepyep :D
Koszonom az eddigieket, a skrillex bejon ;)
2016. nov. 26. 13:27
4/7 anonim válasza:
celldweller
blue stahli
belzebass
prodigy
run dmc
noisia
carpenter brut
tribe called quest
public enemy
digital underground
amiket én szeretek azok közül ezek állnak legközelebb az általad kivánt műfajokhoz, hátha valamelyik bejön:)
5/7 A kérdező kommentje:
Naaaa vannak itt droppok kérem szépen :D főleg olyanokat keresek, amikben a dropp leviszi a fejedet :D
Köszönöm!!
2016. nov. 30. 19:18
6/7 anonim válasza:
rae sremmurd
wiz khalifa
asap rocky
logic
lil wayne
drake
travis scott
előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!