Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mentális gátak legyőzésére...

Mentális gátak legyőzésére tippek?

Figyelt kérdés
Elég gyors ütemben fejlődök fekvenyomásban és "nem hiszem el" hogy ki tudom nyomni. Próbálok arra gondolni hogy menni fog,de valahogy úgy érzem hogy nem fog. kiveszem nehéz és első előtt érzem hogy nem fog menni. De végülis sikerült. Hogyan lehet felülkerekedni ezen?
2016. nov. 23. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Emelj 2,5 vagy 5 kilokat. Kis suly legyen. Es szolj valakinek aki segit. Mar az ad egy "lelki nyugalmat", hogy valaki ott all es segit, hogy ne maradjon rajtad a suly. ;) ha pedig nem megy, mar ha csak oda rakja a kezet, az is lelki erot ad.
2016. nov. 23. 23:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Van mögöttem valaki, nem attól félek hogy lent ragad. Csak az elmúlt 3 hétben + 10 kiló tettem fel és nem hiszem hogy képes vagyok rá. De beleadok mindent csak ha úgy állok hozzá hogy menni fog akkor szerintem még több menne
2016. nov. 23. 23:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Erőemelés a cél kis súly szóba se jöhet :D
2016. nov. 23. 23:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ideomotoros tréning
2016. nov. 24. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy megbízható edzőtárs, aki le tudja rólad szedni a súlyt mielőtt bajod lenne...

Javaslom edzőtárs nélkül ne is feküdj SOHA olyan súly alá, amiben nem vagy 100% biztos, hogy nem dobod magadra...

2016. nov. 24. 07:10
 6/7 Kenzo Tenma ***** válasza:
Erőltesd meg vagy szánd el magad. Ha nem tudsz megfelelő akaraterővel hozzáállni, akkor nem leszel erőemelő, mert egy szar maradsz. Szóval az a tippem, hogy ne legyél puhány és akard. Remélem így már jobb. :)
2016. nov. 24. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Kenzo értékelem az ilyesmit,de nem akaraterőről van szó :D
2016. nov. 27. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!