Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid mennyire változtatja...

Szteroid mennyire változtatja meg a mentális állapotot?

Figyelt kérdés
Nagy befolyással van mentális egészségre,önbizalomra pozitív szempontból? Főleg negatív hatásaira is kíváncsi lennék.
2016. szept. 27. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Valakinek meg se kottyan de másnak pedig hatalmas önbizalom többletet ad.

Van olyan is, hogy ráerősít az alapvető jellemedre, tehát, ha könnyen vagy depresszív, akkor cuccolás alatt mégkönnyebben leszel. Agresszivitással is ez a helyzet.

Libidó megnő így folyton a nőkön agyalsz (Jobb esetben. :DD).

Visszaállítást nem szabad elrontani, mert, ha nem állítod vissza normál szintre a saját termelésed, na, akkor lesznek bajok. Depresszió, csökkent libidó, izomvesztést és hasonló finomságok.

2016. szept. 27. 23:18
 2/6 clint ***** válasza:
100%
Egy az egyben egyetértek az előzővel
2016. szept. 27. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
48%

Én azt vettem észre, hogy eleve főként agyatlan, buta trollok kezdenek el ilyen cuccokat nyomni, akik már nem nagyon lehetnek gyengébbek agyilag.

A legnegatívabb hatása egyébként, amiről sokáig azt hittem, hogy csak ijesztgetés, de tényleg így van, az az, hogy a szedés abbahagyása után az illető szexuálisan gyakorlatilag teljesítőképtelen lesz. Az önbizalma meg valami mással együtt igencsak összemegy. :D Nem vicc, láttam ilyet.

2016. szept. 28. 02:36
 4/6 anonim ***** válasza:
54%

Egy lány ismerősöm mesélte, hogy egy volt pasija cuccolt és már nem áll fel neki egyáltalán. (19-20 évesen)

Nyilván nem mindenki jár így, de kinek mennyire éri meg a kockázat...

2016. szept. 28. 05:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg haverom barátnőjének a szomszédja nővérének macskája mondta, hogy brit tudósok kimutatták, hogy csak iq 60 alatt cuccolnak és senkinek nem áll fel már az első injekció után
2016. szept. 28. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
#4. Ennek több oka is lehet. Pl ha 19-nor jellegű hormont használ (deca & tren) akkor az megemeli a prolaktin szintet ami merevedési zavarokat okoz. (Cabergolnie segít ezen). A másik eshetőség, hogy nem hadznált aromatáz gátlót (Nem a proviron nem az!) és emiatt az ösztrogénje magass lett, ami szintén gondot okoz odalent.
2016. szept. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!