Miért nem fejldőik a mellizmom?
Fél éve edzek, kaja rendben van. Minden izomcsoportomon látszik már afejlődés, kivéve a mellizmomon, azon még csak most kezdett körvonalazódni, vagy hogy ismondjam...
Miért van ez? Minden héten megedzem, utána 1-2 napig elég intenzív izomlázam van.
Hétfő: mell-tricepsz
Kedd: bicepsz-váll
Csütörtök: hát-tricepsz
Péntek:Bicepsz vagy mell, hetente váltogatom.
Az utóbbi két hónapban kihagytam a lábazást, mert a lábaim a felsőtestemhezképest vastagok, de azelőtt nyomtam rájuk is rendesen.
Ja, és kifelejtettem, hogy minden más izomcsoportnál fokozatosan tudok emelni a súlyon, de mellnél 4 hónapja 55nél feljebb nem tudok menni,pedig már bicepszre a 20kg-os egykezesekkel is tudok helyes gyakrolatokat végrehajtani.
Mellezéskor:
Fekvenyomás 3*12
fekvenyomás 45 fokos padon
Fekvenyomás egykezes súlyzókkal( egyik héten vízszintes padon, másik héten 45 fokoson)
Tárogatás ( egyik héten gépen, másikon súlyzókkal)
Tárogatás csigán
fekvenyomás gépen
Nyilvánvalóan rosszul csinálod a mellgyakorlatokat.
ha 6 gyakorlatot csinálsz mellre, de nem fejlődsz akkor ott alapvető problémák lesznek. Valószínűleg tricepszből, és vállból oldod meg a dolgot. Helyre kéne rakni az alapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!