Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejldőik a mellizmom?

Miért nem fejldőik a mellizmom?

Figyelt kérdés

Fél éve edzek, kaja rendben van. Minden izomcsoportomon látszik már afejlődés, kivéve a mellizmomon, azon még csak most kezdett körvonalazódni, vagy hogy ismondjam...

Miért van ez? Minden héten megedzem, utána 1-2 napig elég intenzív izomlázam van.

2016. nov. 23. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki az edzesterved?
2016. nov. 23. 18:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Hétfő: mell-tricepsz

Kedd: bicepsz-váll

Csütörtök: hát-tricepsz

Péntek:Bicepsz vagy mell, hetente váltogatom.

Az utóbbi két hónapban kihagytam a lábazást, mert a lábaim a felsőtestemhezképest vastagok, de azelőtt nyomtam rájuk is rendesen.

2016. nov. 23. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
De mell napon miket csinálsz?
2016. nov. 23. 18:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, és kifelejtettem, hogy minden más izomcsoportnál fokozatosan tudok emelni a súlyon, de mellnél 4 hónapja 55nél feljebb nem tudok menni,pedig már bicepszre a 20kg-os egykezesekkel is tudok helyes gyakrolatokat végrehajtani.

Mellezéskor:

Fekvenyomás 3*12

fekvenyomás 45 fokos padon

Fekvenyomás egykezes súlyzókkal( egyik héten vízszintes padon, másik héten 45 fokoson)

Tárogatás ( egyik héten gépen, másikon súlyzókkal)

Tárogatás csigán

fekvenyomás gépen

2016. nov. 23. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Én visszavenném az ismétlés számot, emelnék a súlyon és kevesebb gyakorlatot csinálnék.
2016. nov. 23. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Heti 2x edzzed meg azt javaslom. Valűszínűleg genetika de mindenkinek van gyengéje. Jobban koncentrálj a mell edzésekre,mindig azzal kezd az edzést.
2016. nov. 23. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja és igen csak fekvenyomáshoz írtál ismétlést de vedd lejjeb 6-8 ra tárogatást esetleg hagyd meg 10-12re.
2016. nov. 23. 20:14
 8/9 mannnocska ***** válasza:

Nyilvánvalóan rosszul csinálod a mellgyakorlatokat.

ha 6 gyakorlatot csinálsz mellre, de nem fejlődsz akkor ott alapvető problémák lesznek. Valószínűleg tricepszből, és vállból oldod meg a dolgot. Helyre kéne rakni az alapokat.

2016. nov. 24. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Meg 45 helyett inkább 15 fokban nyomj,ha mindenképp szeretnél döntötten nyomni. 45 foknál már eléggé bedolgozik a vállad.
2016. nov. 27. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!