Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a Train With...

Mit gondoltok a Train With Brainról? Az edzéselméleteiről, edzésfilozófiájáról?

Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 17:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Egy ökör. Elvétve mond néhány jó dolgot, de azok is nagyon alapok.
2016. nov. 23. 19:14
 12/31 anonim ***** válasza:
10 éve alatt ennyire futotta... Komolyan mondom, vannak, akik gyúrás nélkül jobban néznek ki.
2016. nov. 23. 19:33
 13/31 anonim válasza:
10.000 forintert irja az edzesterveket, szemelyes tapasztalat mert valtottam vele emailt, de amit megtudtam h mennyi rohogtem egy jot es annyiban hagytam :D
2016. nov. 23. 22:05
 14/31 A kérdező kommentje:
Lol.Azért kiváncsi vagyok milyen az az edzésterv
2016. nov. 23. 22:44
 15/31 mannnocska ***** válasza:

Az egy pojáca. Az a legnagyobb vicc, hogy erre igény van.

Videói annyira kínosan amatőrök, hogy én érzem magam szrul amikor nézem őket.

Kontentje 50%ban vagy a csajának a seggéről valami kép, vagy szelfi. Annak ellenére hogy pont ezt szidja.

Hihetetlenül irritáló, tipikusan az a fajta majom, aki bepalizza a laikusokat.

HÚÚÚÚ edzéstervet íroooook! SZEMÉLYRE SZABOTTAN! Random leírok X gyakorlatot!

Dobja már ide vki az e-mailjét, megnézem már hogy miket tol, és hogy tényleg van e képe elkérni ennyit.

2016. nov. 24. 09:05
 16/31 A kérdező kommentje:
husesvas@gmail.com
2016. nov. 24. 10:33
 17/31 anonim ***** válasza:
Nagyon okosnak akar látszani a gyerek, tipikusan, a hülye okoskodik kategória. Idegesítő és irritáló a személyisége, ráadásul úgy néz ki, mint a herezacskóm, nem is értem, mitől szállt így el, mire veri magát.
2016. nov. 24. 11:08
 18/31 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ja az tényleg kemény, hogy edzésterveket ír. Én is tudnék írni, sőt mondani is élből. Mondok egy felosztást meg minden izomra pár gyakorlatot, sorozattal ismétlésszámmal. Ez viszont nem nagy szám, mert én is ugyanúgy a neten olvastam ahogy ás is el tudja. És tényleg van bőven magamutogatós posztja, holott a magamutogatás szerinte nagyon gáz. Ja igen, írta hozzászólásban, hogy nála csak néha fordul elő ilyen. Aha.. kb minden posztban ami van neki, van róla valami feszítős kép vagy felvétel. Az is jópofa, hogy a csajának a mutogatásával akarja növelni a feliratkozóinak számát youtube-on, van külön ilyen posztja. XD
2016. nov. 24. 13:56
 19/31 anonim ***** válasza:
De annak a nőnek sosem látszik a feje... Olyan, mint tom és jerry-ben azok a szereplők, akiknek sosem látszik a fejük. :DD
2016. nov. 24. 14:22
 20/31 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék egy ilyen 10 rugós tervre..
2016. nov. 24. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!