Felhúzás után nem érzem a hátam?
Normális az, ha felhuzás után nem érzek a hátamban semmit?
Viszon a combomban és a faromban annál inkább megvan az izomláz...
Mivel leginkább azokat az izmokat terheli, attól függetlenül, hogy egy teljes test gyakorlat.
Akkor jó, ha a segged tetejét/csípőd érzed legjobban a tetőponton feszíts rá a seggedre
Normális, de az lenne a jó a csuklyádban is éreznéd rendesen, lehetséges hogy az a részed fejlett, a hajlítód-farizmod gyengébb valamivel.
Mennyivel csináltad? Magamon azt tapasztaltam hogy ha kicsi a súly és nagy az ismétlés az jobban tépi a lábat mint a hátat szabályos lassú kivitelezés mellett
55kg.
Most kezdek baratkozni a felhuzassal...
Meg amugy a testepitessel is par honapja foglalkozom.
#3-as vagyok, az tényleg nem túl sok, ha mész idővel feljebb a súllyal fogod érezni szépen a hátad, ebben biztos vagyok!
Amit mindenképp javaslok, az egy öv beszerzése, még szabályos technikával is veszélyes nélküle csúcsközelben húzni, tipikusan az a gyakorlat ahol elég egy rossz mozdulat és hónapokra mozgásképtelenül fekszel majd az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!