Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez már logo cici? Tudom, hogy...

Ez már logo cici? Tudom, hogy nem ide tartozik. Elkezdtem edzeni es mellre is szoktam.

Figyelt kérdés
[link]
2016. nov. 19. 23:09
1 2
 11/19 anonim válasza:
33%
Nem leszek PC, úgyis őszinte választ vársz. Nem ott vannak ahol lenniük kellene. (Le leszek szólva, tudom előre.)
2016. nov. 20. 01:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Próbátad már, kihúzni magad? Sokat segítene.
2016. nov. 20. 08:09
 13/19 A kérdező kommentje:
De hat elegge kihuztam magam
2016. nov. 20. 08:51
 14/19 mannnocska ***** válasza:
100%

Ez nem PC kerdese, foleg egy anonim oldalon.

Kerdezo:

Nem, nem lognak egyaltalan. Annyi az egesz, hogy neked alapbol kicsit inkabb a mellkasod also reszen van a melled. Nagyon szep, formas cicijeid vannak egyebkent. Teny, hogy picik, de szep formasak.

Ezzel nem fogsz tudni semmit se kezdeni, ilyen a genetikad. De szerintem nincs it itt gond, forditsd elonyodre: sokkal lazabb, lengebb, kivagottabb ruhakat is hordhatsz anelkul, hogy qrvasnak tunj. Egy no, akinek feljebb vannak a mellei, mar pici dekoltazsnal "kiteszi".

Minel tobb borfeluletet mutatsz, annal vonzobb vagy (egy hatarig), így pedig elonyodre vallhat a dolog. De csak ha nem hagyod hogy zavarjon.

2016. nov. 20. 09:29
 15/19 A kérdező kommentje:
Koszonom..kedves vagy
2016. nov. 20. 09:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem lóg. Nekem lentinek se tűnik, pedig én animemellekhez vagyok szokva, eltorzulhatott volna az efféle látásom. Valószínűleg az enyémek se lógnak, de azokat már inkább annak látom, de inkább normálisak, csak nagyobbak és gravitáció meg minden. A tieid teljesen jók méretre (ez ízlés dolga, de nem picike szinte semmik) és nem lógnak kicsit sem.
2016. nov. 20. 11:10
 17/19 A kérdező kommentje:
Ertem..koszii :)
2016. nov. 20. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy egy heti két-háromszori edzés, bármilyen formában fejlesztené a vizuális élményt.

Úszást, jógát tudnám javasolni.

2016. nov. 20. 12:41
 19/19 anonim válasza:
Jobb, hogy ide raktad ki (a szexualitás kategóriában betámadtak volna a perverz kanok). Nem lóg. Pici, lent helyezkedik el, beesett a mellkasod, ez lehet rossz tartás, gyenge gerinc. Irigyellek, hogy neked ilyen szép. Nekem már 12 éves korom óta lóg, na az tényleg lógás, amikor beteszel alá ceruzát és ott marad, mert leér kb. a 2.-3. bordacsontodig és a bőr is striás, megnyúlt, petyhüdt rajta. Hajrá az edzéshez és szerintem békélj meg vele.
2016. nov. 26. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!