Hogy csináljátok meg az étrendet?
Ha komplikáltan eszel, bonyolult lehet. Ha egyszerűen, egész más... Jó, ha használsz valami oldalt, hogy ne neked kelljen kézzel számolni minden makrót... De azzal is bonyi, ha kismillió igen összetett és mindig más ételed van, tapasztalat :D
A napjaim elég hasonlóak, átviszem egyik napról a másikra, kis módosítás, apró változások figyelmen kívül hagyása (hogy most pár deka retket vagy paprikát eszem, az nem igazán fontos. van, aki ki is hagyhatja, nekem fontos a ch viszonylag pontosan), kész.
Hogy mikor számolok, az változó. Sokszor van terv előző nap, manapság majdnem be is tartom, de mivel hasonlóan eszem mindennap, ez amúgysem akkora kihívás. Elég rutinos vagyok ahhoz, hogy számolás nélkül is sejtsem, hogy állok (ha úgy eszem, ahogy szoktam), pár gramm ideoda pedig nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!