Lehetséges, hogy hatásosabb nekem a 20 körüli ismétlés?
Nah akkor tegyuk tisztaba par dolgot:
Egy: az ismetlesszam meg mindig nem tenyezoje az izom novekedesenek. Az izom meg mindig a mikroszakadasok gyogyulasabol no, mikroszakadasokat pedig TERHELES ad. Terhelest pedig 5, 12, 20, 40 ismetlessel is lehet adni, csak ahhoz megfeleloen kell kivalasztani a sulyt.
Ketto: amirol a kerdezo beszel, az nem mas, mint a bedurranas erzese. Magasabb ismetlesszamnal ezt erzed, alacsonabbaknal meg nem. Alacson ismetlesszamnal is dolgozik az izom, viszont nem erzed annyira. Hogy ez miert van, nem tudom, de termeszetes dolog.
Nah es hogy az alapokat lefektettuk:
Csinald ugy, ahogy te szereted. Egy dolgot merlegelj: alacsony ismetlesszamon (nyilvan itt a hozza tarsulo magasabb sulyt ertem) az ero jobban jon. Ez nem azt jelenti hogy 20 korul nem, csak lassabban.
Ha teheted variald a kettot. Mondjuk csinalj 2 sorozat 20ast, aztan pakolj ra, es csinalj 2 sorozat 6-8 at.
En ezt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!