Ti figyelitek, hogy Kiss Jenő milyen butaságokat mond, illetve csinál?
Tekintélyelvűségre helyezni a szaktudást rég rossz út 65%.
Ezt utálom leginkább ebben a közösségben (már nem az oldal, hanem úgy kompletten a testépítők), hogy náluk annyi a fő érv, hogy "hogy nézel ki".
"Ő jól néz ki, ő ért hozzá"
Csak annyira vakok, hogy azt nem érik fel ésszel, hogy tonnaszám szednek ezek a "hozzáértők" olyan szereket, amiktől akkor is izmosodsz, ha konkrétan nem edzel (ugye a tesztoszteron).
Ilyenformán ha pistike lemegy a terembe, becuccozik, és bármit rángat, dobál, pláne hogy izmosodni fog. Kaja tökmindegy, mert a vízhajtó meg egyéb huncutságok szárazon tartanak.
Ott dől el, hogy profi, és név leszel e a sportban, hogy kit ismersz, milyen cuccokat szerzel, hogy reagálsz ezekre a cuccokra, és mit vállalsz be. Semmi egyéb.
Abban egyet értek, hogy a fizikum nem feltétlen tükrözi a tudást, de: Azért a koxosnak sem mindegy, hogy mit csinál, hisz ő is jobb eredményt fog elérni, ha jól csinálja a dolgokat.
Ezek a dolgok mások lesznek, mint naturálban, de itt is tudatosság van.
Ha telivan mint a déli busz, teljesen mindegy mit csinál. Ez a koxolva is kemény munka kell az a típusú baromság amit az átlag gyökérnek adnak be, hogy megvedd a tápkiegeket, meg relevánsnak ítéld meg az nagy profik szavát.
Amikor olyan szereket szednek, amitől akkor is izmot szedsz fel, ha nem is edzel, ne beszéljünk már kemény munkáról. A pszichés hatásaikról ne is beszéljünk a cuccnak. Nekik ez KELL mellette, és nem kemény munka.
Onnantól hogy koxolnak, és versenyeznek, CSAK azon múlik valami amit már leírtam:
alapgenetika
hogy reagálsz a cuccra
milyen cuccod van
mennyit mersz szedni
és kiket ismersz
A többi porhintés. A versenysport része SEM objektív, és nyilván korrupt úgy ahogy van. A te (mi) torkunkon meg lenyomják a maszlagot, amit nyelünk is mint annak a rendje.
Kb úgy tudom leírni ezt, mintha el kéne juss gyalog pl szegedről budapestre. A másik meg kerékpárral megy, és azt mondja hogy "DE EZ KEMÉNY MUNKA ÁM MER TEKERNI IS KELL". Persze, csak könnyebb, hatékonyabb, kényelmesebb. Van munka is mellette, de mások a dimenziók.
Nem is csodálom hogy pajtija vagy, ugyanolyan remek érvelési módszereid vannak.
tények > (ide nem is tudom mit írjak, mert semmit nem képviselsz)
Amúgy vicces.
Kiírod ezt a kérdést, egyetértesz hogy a forma nem = a szakértelemmel, utána visszatáncolsz, hogy mégis.
Foggalom hogy egyesek mennyire ostobák ezen az oldalon.
De leírhatod hol tévedek egyébként. Mert egyelőre 100%ig ugyanazt a semmit csinálod amit heroldka. "haha dehülye ez a gyerek!" és így ennyi. Se érve nem volt, se ténymegállapítása. Ha valamit írt is, sose tudta alátámasztani, csak "izmos vagyok tehát igazam van".
Én megint el tudom kezdeni linkelni a forrásaimat, amik alátámasztanak. Te még csak le se tudod írni, hogy mi a véleményed.
Koxszal össze tudsz hozni tudatlanul is egy naturálnál jobb formát, és akkor követi a naturál a hülyeségedet, de ha az a koxos nem hülyeségeket csinálna, akkor még jobb lenne.
Erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!