Az orvosom azt mondta, hogy ez gynecomastia, szerintetek is?
Figyelt kérdés
Kiskorom ota nagyok a melleim,es alapsulin allandoan ezzel piszkaltak,meg a lanyok is,ma mar 21 eves.vagyok es nagyon kellemetlen oltozkodesnel is,mert messzerol pupositonak.es a hasam is zsiros nagyon,de amugy meg nagyon vekony vagyok,szoval 75 kg es a labaim is cingarok,de a felsotestem.hanyinger.mit csinaljak,segitsetek kerem.. Itt a linkek:
Es itt van link a cingar labaimrol:
Azt szeretném ha vastagabb labaim lennenek,es a felso testemrol azt az undorito rengeteg zsirt lepucolni,barmit hajlando vagyok megtenni,nem viselem el tovabb h nem vehetek fel normalis polokat csak polo inget,meg akkor is latni h nagyok a mellem..mit kell csinalnom? Műtét a mellekre vagy dieta es torna eleg a melleimre is?
2016. nov. 11. 10:42
11/16 anonim válasza:
akár az, akár nem az edzés és a jó étrend csak jó:) Heroldot tudom ismételni, csináljad, azt ha megmarad akkor műtét
12/16 imakommandós válasza:
mindenkepp dietaznod kene, mert rengeteg osztrogened lehet most is a sok zsirtol.
13/16 anonim válasza:
Diéta+edzés később pedig, ha már jó a helyzet, műtesd meg magad.
14/16 anonim válasza:
Csatlakozom az elozo valaszolokhoz. Az edzes sokat segithet rajta, es egy jo etrend. Ha utana megmarad, marad a mutet ha ennyire zavar.
15/16 A kérdező kommentje:
Az jo,hogy napinta 2g feherje/testsulykg vagyis 2x75=150 g/nap + zoldsegek es jo zsirok+vitaminok es asvanyi anyagok,aztan ez mellett heti 3 sulyzos edzes,es 4-5 aerob,vagyis ha igy csinalnam az okes? Ha valami nem jo javitsatok ki ,koszi
2016. nov. 11. 18:19
16/16 imakommandós válasza:
jonak tunik, csak legyel kitarto!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!