Ez lehet gynecomastia előjele?
Figyelt kérdés
a mellbimbóm, nem a körülötte lévő sötét folt, hanem maga a "bimbó" olyan, mint amikor fázok, vagy kiráz a hideg. nem érzékeny, nem csomós, nincs plusz zsir a bimbó alatt/körül, viszont eddig ez csak ritkán volt ilyen, most meg szinte mindig, bár ahoz nézegettem googléba képeket, másnak is ilyen, akár annak is akinél nem megy tesztó, ezért nem tudom, hogy ez most baj, vagy nem. itt egy kép, a FEKETE NÉGYZETben lévőre gondolok, nekem is ilyen, tehát van egy kis 'pötty'
2016. jún. 19. 15:47
1/5 anonim válasza:
Bocs de a képből nem lehet kivenni
2/5 anonim válasza:
Ha olyan a mellbimbód, mintha fáznál, az pont, hogy full az ellenkezője látvány szempontjából, mint a gyno. Ha tippelnem kéne előbb mondanám azt, hogy a mosószer irritálja a bimbód mit használsz, mintsem gynod lenne. Az egészen más.
3/5 A kérdező kommentje:
Okés, köszi, persze megy napi 2 provi, ha haza értem keresek másik képet
2016. jún. 19. 16:01
4/5 anonim válasza:
Az lenne a legegyszerűbb, ha a sajátodat fotóznád le, de az elmondottak alapján erősen kétlem, hogy ez gyno lenne.
5/5 anonim válasza:
Ha nem érzékeny, nem fáj akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!