Naturálban milyen formát érhetek el maximum?
1 éve edzek (74kg, 185cm).
58kg voltam mikor kezdtem, 180cm, jelenleg 15 vagyok.
Kaja nagyjából megvan, fehérjét jelenleg nem szedek(régebben szedtem minden szar tömegnövelőt de már nem kell, max fehérje), mert elég jól eszek mostanában.
Milyen formát érhetek el naturálban 3-4-5 év alatt? David Laid, Pumped Gabo, Zyzz, Jon Skywalker formát eltudnám érni naturálban, mondjuk tökéletes kajával és sok kiegészitővel?
Ember...185 cm magas.. nem azt mondom hogy a kis újából kirázza de nem egy megugorhatatlan feladat..főleg évek alatt. Persze nem lenne sokáig tartható a forma..de ilyen magasan.. 185 centivel még egy auschwitzi menekült is produkál 75 kilót alsó hangon.
Nézd meg pl Lebron James-t 203cm 113kg(!) 10-12% körül szokott lenni a testzsírja..és mindezek ellenére is elég vékonynak hat. Nem mellesleg az ő életében huszad rangú dolog a testépítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!