Bicepsz-tricepsz edzést lehet így?
Figyelt kérdés
Sose csináltam még bicepsz-tricepsz edzésnapot,de az új edzéstervembe ki szeretném próbálni.Arra gondoltam,hogy úgy csinálnám hogy megcsinálok egy bicepsz gyakorlatot és utána rögtön egy tricepsz gyakorlatot.Az egész edzést végig csinálnám így.A szervezetnek ez mennyire fárasztó,illetve érdemes-e így csinálni?2016. nov. 10. 18:56
1/3 anonim válasza:
Érdemes, vannak nagyon jó bicepsz-tricepsz szuperszettek. Hajrá!
2/3 anonim válasza:
Lehetne lehet, de szerintem jobb a hagyományos különszedés, bicepsz-tricepsz sorrendben természetesen
3/3 likebike válasza:
A szuperszettek semmit nem érnek.Nem pihensz eleget,nem tudsz akkora súllyal dolgozni,amivel amúgy tudnál->nem fejlődsz a megfelelő ütemben.Egyszer-kétszer belefér,ha nincs időd,de szedd szét a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!