Túledzettségtől hasmenés, bélfertőzés lehet?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 19:59
2/5 A kérdező kommentje:
De könnyebben ellehet kapni fertőzéseket nem?
2016. nov. 9. 20:12
3/5 anonim válasza:
Ha hosszú időn át folyamatosan tuledzett vagy,az nem tesz jót az immunrendszernek,de azért nem olyan könnyű tuledzeni magad,bár nem vagyunk egyformák. Mióta tolod szünet nélkül,milyen az edzesterved,étrended,parametereid?
4/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy forralás nélkül etted a zabot? én is elkövettem kezdőként...olyan cucot kaptam el le se száltám a wc ről pár npig...
5/5 anonim válasza:
forralás nélkül zab? én mindig langyos vagy hideg vízzel eszem a zabot és még soha nem lett bajom tőle.
Túledzettség gyenge immundrendszerhez vezet, így könnyen kapsz el fertőzéseket, de erre te is rájöttél. De az is lehet ha valaki sokáig nagyon diétázik, akkor amiatt gyengül le az immunrendszer és kap el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!