Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi zsír jött fel eddig?

Mennyi zsír jött fel eddig?

Figyelt kérdés

Sokan mondják,hogy zsíros vagyok,meg ideje lenne diétázni.Anyám mondja állandóan,hogy tönkreteszem magam ezzel a zabálással meg teljesen elhíztam.Tényleg kicsit zsíros vagyok.De szerintem,amikor elkezdtem,akkor sem voltam valami szálkás.Szóval szerintetek mennyire zsírosodtam be?

Régen:

[link]

Most

[link]

[link]

A 2-3. képen kb 5-6 centivel magasabb és 20-27 kilóval nehezebb vagyok

2016. nov. 6. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen rendben van így. Láttál te már zsíros embert? :)
2016. nov. 6. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Mikor megnyitottam a "Most" képeket, elmosolyodtam. Azt hittem valami zsírkupacot fogok látni, de tévedtem. :)

Jó lesz az, nem vészes, kis tömeg még menjen rád, nyár előtt (ÉN SZEMÉLY SZERINT!) lediétáznék 2-2,5 hónap alatt kicsit, aztán lassan tömegelnék tovább.

Már láttalak itt téged, jó lesz az.

Hány kg vagy és cm jelenleg?

Tönkreteszed magad.. Ezeket a dumákat én is állandóan hallgatom. :D

2016. nov. 6. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Kéne egy cm és kb adat a jelenlegiről... Amúgy ránézésre lehet vagy 14-15%os testzsírod, ami igen biztató hosszan tartó folyamatos tömegelés mellett. Szóval jó lesz.

Anyud pedig azért vergődik, mert a legtöbb nő nem csípi már ezt a formát és próbál tenni ellene, hogy ne ess még nagyobb túlzásokba.

2016. nov. 6. 12:56
 4/8 Maestro69 ***** válasza:
Nagyon szép eredmény, mennyi idő alatt értés el? És ahhoz képest egyáltalán nem zsírosodtál el, sőt :)
2016. nov. 6. 13:09
 5/8 Maestro69 ***** válasza:
Mennyi idő alatt érted el*
2016. nov. 6. 13:09
 6/8 EZ-M ***** válasza:
Jött azért valamennyi de az tény hogy kezdetben sem volt alacsony testzsírod. Én télen már nem állnék neki pucolni inkább tavasszal. És ez nem 14-15%tzs hanem inkább 17-18.
2016. nov. 6. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
niiice, gratula a szép eredményhez, én is kb 18-ra tippelek, de szerintem is elég ha csak február-márciustól kezdenél szálkásítani
2016. nov. 6. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Kicsivel több,mint 2,5 év.De egy ideig rosszul edzettem,nagyon keveset ettem és sokat stagnáltam.A kaja csak szeptembertől van rendben.Az utóbbi hónapokban álltam neki folyamatosan fejlődni.Szóval többet is elérhettem volna,ha okosan csinálom.168-170 körül vagyok és 75 kg.A régi képen nem tudom pontosan,hogy hány kg voltam,de volt olyan időszak,hogy 48 voltam,a képen sem lehettem sokkal több
2016. nov. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!