Mennyi zsír jött fel eddig?
Sokan mondják,hogy zsíros vagyok,meg ideje lenne diétázni.Anyám mondja állandóan,hogy tönkreteszem magam ezzel a zabálással meg teljesen elhíztam.Tényleg kicsit zsíros vagyok.De szerintem,amikor elkezdtem,akkor sem voltam valami szálkás.Szóval szerintetek mennyire zsírosodtam be?
Régen:
Most
A 2-3. képen kb 5-6 centivel magasabb és 20-27 kilóval nehezebb vagyok
Mikor megnyitottam a "Most" képeket, elmosolyodtam. Azt hittem valami zsírkupacot fogok látni, de tévedtem. :)
Jó lesz az, nem vészes, kis tömeg még menjen rád, nyár előtt (ÉN SZEMÉLY SZERINT!) lediétáznék 2-2,5 hónap alatt kicsit, aztán lassan tömegelnék tovább.
Már láttalak itt téged, jó lesz az.
Hány kg vagy és cm jelenleg?
Tönkreteszed magad.. Ezeket a dumákat én is állandóan hallgatom. :D
Kéne egy cm és kb adat a jelenlegiről... Amúgy ránézésre lehet vagy 14-15%os testzsírod, ami igen biztató hosszan tartó folyamatos tömegelés mellett. Szóval jó lesz.
Anyud pedig azért vergődik, mert a legtöbb nő nem csípi már ezt a formát és próbál tenni ellene, hogy ne ess még nagyobb túlzásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!