Téged zavar, ha a zuhanyzóban nincsenek válaszfalak, vagy veled szemben zuhanyoznak? Hány éves vagy fiú, vagy lány?
Ha egy srác gatyában zuhanyozik, te jelzed neki, hogy vegye le a gatyáját?
Ha egy edzőtársad nem szokott zuhanyozni, te rábeszélnéd a zuhanyozásra?
nem jelzem, hanem letépem
ha az edzőtársam nem akar zuhanyozni, rácsapok vizes türölközővel a seggére, és finoman jelzem, hogy várom a zuhanyzóban
Kérdező én írtam a gatyában zuhanyzó kommentet. Az előttem lévő vicceskedik. :)
Nem, nyilván nem szólok nekik, akik gatyában tolják a tusolást. Engem az zavar, hogy kezdem én érezni kiközösítettnek magam, aki betartja a normális öltözői szokásokat. Fogalmam sincs honnan jön az, ha két férfi egy légtérben van meztelenül, az már homoszexualitás. Régen nem ment ez a szégyenlősködés, pedig nem vagyok idős. Azért vannak ezek a közösségi helyek, hogy átöltözz és lezuhanyozz, amit nyilván nem alsónadrágban tesz az ember. Szerintem itt arról lehet szó, hogy annyira félnek egyesek a b@zulástól, hogy magukkal sincsenek tisztában, és igen látensek és kivetítik saját elfojtott homo vagy biszexualitásukat. Nyilván egy melegnek is zavarba ejtő együtt zuhanyozni férfiakkal, nekem is heves lenne a hangulat a női öltözőben. :). De ezt szerintem meg lehet oldani: a finnek meztelenül szaunáznak, a nudista strandon se sa férfiak áll p&ccsel. Szóval az öltöző és a zuhanyzó az a közösségi hely, ahol normális férfiak nem zavartatják magukat, akár van válasz fal zuhanyzóban akár nincs. Ja és zuhanyoztam együtt úszás után meleggel , nem lett belőle semmi bajom.
30/F
kondiba nem járok de melóba minden nap tusolok
Sokan vagyunk és nincs elválasztó és nem zavar simán megmosom a farkam meg a seggem is mások előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!