Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Téged zavar, ha a zuhanyzóban...

Téged zavar, ha a zuhanyzóban nincsenek válaszfalak, vagy veled szemben zuhanyoznak? Hány éves vagy fiú, vagy lány?

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 09:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem zavar, mit szégyelljek(pedig abszolút nincs ,,jó" testem :))? Heti 2-4-szer járok úszni megszoktam. Nézni viszont utálok másokat, a hányinger kerülget ilyenkor.
2016. nov. 5. 01:06
 12/22 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szeretem végignézni, hogy kinek mekkora farka van. Mivel nekem elég nagy, ezért ilyenkor mindig büszkeség tölt el, már csak ezért is megéri konditerembe menni.
2016. nov. 5. 20:09
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem zavar nem vagyok szégyenlős, elvégre férfiak előtt mit szégyenlősködjek. Szerintem azok szégyenlősek, akik látens melegek és zavarban vannak, ha meztelenül látnak másokat. Az, hogy az embernek van füle, meg szeme, meg van f@@@sza az számomra természetes. A legröhejesebb, amikor valaki ilyen helyen, ahol nincs válaszfal alsónadrágban zuhanyzik.
2016. nov. 6. 00:16
 14/22 A kérdező kommentje:

Ha egy srác gatyában zuhanyozik, te jelzed neki, hogy vegye le a gatyáját?

Ha egy edzőtársad nem szokott zuhanyozni, te rábeszélnéd a zuhanyozásra?

2016. nov. 7. 17:07
 15/22 anonim ***** válasza:

nem jelzem, hanem letépem

ha az edzőtársam nem akar zuhanyozni, rácsapok vizes türölközővel a seggére, és finoman jelzem, hogy várom a zuhanyzóban

2016. nov. 7. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én írtam a gatyában zuhanyzó kommentet. Az előttem lévő vicceskedik. :)

Nem, nyilván nem szólok nekik, akik gatyában tolják a tusolást. Engem az zavar, hogy kezdem én érezni kiközösítettnek magam, aki betartja a normális öltözői szokásokat. Fogalmam sincs honnan jön az, ha két férfi egy légtérben van meztelenül, az már homoszexualitás. Régen nem ment ez a szégyenlősködés, pedig nem vagyok idős. Azért vannak ezek a közösségi helyek, hogy átöltözz és lezuhanyozz, amit nyilván nem alsónadrágban tesz az ember. Szerintem itt arról lehet szó, hogy annyira félnek egyesek a b@zulástól, hogy magukkal sincsenek tisztában, és igen látensek és kivetítik saját elfojtott homo vagy biszexualitásukat. Nyilván egy melegnek is zavarba ejtő együtt zuhanyozni férfiakkal, nekem is heves lenne a hangulat a női öltözőben. :). De ezt szerintem meg lehet oldani: a finnek meztelenül szaunáznak, a nudista strandon se sa férfiak áll p&ccsel. Szóval az öltöző és a zuhanyzó az a közösségi hely, ahol normális férfiak nem zavartatják magukat, akár van válasz fal zuhanyzóban akár nincs. Ja és zuhanyoztam együtt úszás után meleggel , nem lett belőle semmi bajom.

30/F

2016. nov. 7. 21:00
 17/22 anonim válasza:
Ha van tobb tusolo üresen, de pont velem szemben áll be az nagyon zavar!
2016. nov. 12. 13:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem jó helyek azok a fitnes klubok, ahol a szauna az öltözőben van. Az igazi szaunázásnál meztelen vagy.
2017. jan. 23. 19:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

kondiba nem járok de melóba minden nap tusolok

Sokan vagyunk és nincs elválasztó és nem zavar simán megmosom a farkam meg a seggem is mások előtt

2017. jan. 24. 06:28
 20/22 anonim válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar, férfiak előtt mit szégyenlősködjek? Szerintem nagyon szánalmas ha valaki takargatja magát, vagy főleg ha alsónadragban zuhanyzik. Egyébként meg szerencsére eléggé nagy a farkam lankadtan is, szóval a méretemet se kell szégyenlenem. 20/F
2017. aug. 4. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!