Hogy fejlődhetnék jobban?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a fekvenyomás a gyengepontom. Még nincs egy hónapja hogy elkezdtem kondizni. Fekvenymomásban 50 kilóval tudok csak szériázni a 60 kiló csak egyszer megy ki. Elég cikinek érzem magam hogy más kezdőnek simán megy 60 kilóval a szériázás én meg 50 kilóval szenvedek. Amúgy 178 cm magas vagyok és 63-64 kiló.2016. nov. 3. 08:59
1/2 anonim válasza:
Jó kaja sok edzés... egy hónap alatt mit vársz? Ez egy olyan sport, ahol nem rövidtáv alatt jönnek az eredmények...
2/2 EZ-M válasza:
1 hónap az nem sok.. Valaki edzés nélkül kinyom 80 kilót másnak ez fél év edzés vagy még több. Magadból hozd ki a legjobbat és ne másokhoz hasonlítsd magad. Edzés kajálás pihenés és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!