Ti miért jártok edzeni, hogy jobban nézzetek ki, vagy hogy erősebbek legyetek?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem edzeni. Először én is azért kezdtem mint a többség szerintem hogy jobban nézzek ki meg több önbizalmam legyen és nézegettem képeket izmosabb férfiakról hogy majd én is olyan leszek, de közben rájöttem hogy szánalmasan gyenge vagyok. Azóta nem is érdekel hogy nézek ki szimplán csak erősebb akarok lenni. Ti miért kondiztok?2016. okt. 31. 15:39
2/11 anonim válasza:
Kinézet. De az izomtömeggel jön az erő is, szóval mindkettő. Szeretek erősödni is, de a kinézet jobban érdekel.
3/11 anonim válasza:
Olyan 14 körül kezdtem boxolni és később muaythaiozni és ugye kellett közben edzeni, hogy bírjam a sparringot. Később azért edzettem, hogy tapadjanak a csajok de ma már főként a feszültség levezetése és az erőnlét miatt.
4/11 anonim válasza:
Mind a kettő, plusz az egészségem támogatása miatt stb.
5/11 anonim válasza:
Erő. Az én genetikám nem a legjobb (nem mondom hogy rossz,nincs okom panaszkodni) a testéíptéshez. Nézegetni magam most fejlődtem vagy nem ? Erőemelésnél egyszerűbb ott vannak a tárcsák. Ha több fejlődtél ha nem nem. Persze azért nem akarok dagadt lenni így valamennyire a testépítés is.
6/11 zyzz.ae válasza:
Hogy jobban nézzek ki, minél esztétikusabb legyek.
7/11 anonim válasza:
Mindkettő, de ezenfelül még az egészség megőrzése is a célom.
8/11 anonim válasza:
Én nem kertelek.. csak a csajok miatt.
10/11 anonim válasza:
Erősebb és erősebb szeretnék lenni, jó feszültség oldó, szeretem a terem hangulatát. Mondjuk az esztétikusabb külső sem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!