Hány g szénhidrát kell testsúlyonként tömegeléshez?
Figyelt kérdés
Nekem a mai bevitel 242 g ch és 114g zsír volt.Ez kevés?75 kg vagyok2016. nov. 2. 01:18
2/7 anonim válasza:
0val ugyanúgy tudsz fejlődni mint 10-el. erre nincs szabály. ahogy akarod.
3/7 anonim válasza:
Kcal pluszba legyel. Nem sok a 242ch, de a 114g zsir felpumpalja a kaloriakat. Habar igyis nagyjabol 2000 kaloriat ettel ma, feherjet nem szamolva. Ha feherjebol bevittel 130g korul akkor az mar 2500kcal kb. Ennyi calszeg eleg lesz, ha nem vagy nehezen hizo tipus.
4/7 A kérdező kommentje:
A fehérje 168 g volt ma.De akkor végülis a zsírral kiegészítve elég volt ennyi a növéshez?
2016. nov. 2. 02:15
5/7 anonim válasza:
genetika függő. nekem 4000 kalória sem elég, valakinek 2000 is elég.
6/7 anonim válasza:
2-3 het mulva nezd meg ilyen kaloriamennyiseg mellett hogy hiztal-e vagy fogytal es kiderul.
7/7 anonim válasza:
ez nagyon valtozo es ezer dologtol fugg.
Inkabb a kaloriat erdemes szamolni, nem a makrokat (tudom, ez testepito korokben felhordulest valt ki). Azaz allj be mondjuk 2500 vagy 3000 kaloriara es figyeld mi tortenik.
Az ilyen 5g meg 3g "szabalyokat" meg felejtsd el, hulyeseg.
Ja es persze izomtomeget akarunk novelni, nem zsirtomeget. Ugyhogy felejtsd el a "heti plusz fel kilo" sulynovekedeses hulyeseget is.
A taplalkozas beallitasa egy komplex sztori, magadat kell hozza megismerni, es ezzel par ev el szokott telni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!