Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek diétaban az...

Mi a véleményetek diétaban az ehgyomros aerob edzésrol?

Figyelt kérdés
Hamarabb kezdi a szervezet felhasználni a zsirokat, mint a hagyományos aerobnal? Mit lehet tenni, hogy megakadályozzam az izomvesztest, ha emellett döntenék?

2016. okt. 20. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
ez a fasted cardio, yup, sokan ódákat zengenek róla pedig nem a legnyerőbb, valóban a zsírt fogja használni hisen nincs mit, de valamennyi izomvesztést eredményezhet, szedhetsz BCAA-t előtte, de nem tudom, ebben nem vagyok jártas én nem szedek ilyeneket, valaki aki többet tud a témáról talán tud tudományosabb választ adni, viszont én úszni szoktam cardióként, és éhgyomorra a teljesítményem sokkal rosszal, mint ha előtte eszek, szóval személy szerint nem javasolnám.
2016. okt. 20. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem bont izmot. Baromság ez. A tested egy jó ideig nem fog izmot bontani, terhelés után sem.
2016. okt. 20. 22:57
 3/6 clint ***** válasza:
Nem lesz izomvesztés, hacsak nincs hatalmas izomtömeged.
2016. okt. 21. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A szervezetben állandóak az anabolikus és katabolikus folyamatok... nincs ilyen, hogy beindul a zsírégetés, meg "elkezdi felhasználni a zsírt"
2016. okt. 21. 07:49
 5/6 Csiß ***** válasza:

@ 4. válaszoló

Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? :) Erre kíváncsi leszek.

2016. okt. 21. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a 4es arra gondolt,hogy a tested folyamatosan használ fel és alkot zsírsejteket, és hosszú távon az dönti el, hogy fogysz vagy hízol, hogy kcal deficitbe vagy szufficitbe voltál. De ez csak tipp.
2016. okt. 21. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!