Mi a véleményetek diétaban az ehgyomros aerob edzésrol?
Figyelt kérdés
Hamarabb kezdi a szervezet felhasználni a zsirokat, mint a hagyományos aerobnal? Mit lehet tenni, hogy megakadályozzam az izomvesztest, ha emellett döntenék?2016. okt. 20. 22:14
1/6 anonim válasza:
ez a fasted cardio, yup, sokan ódákat zengenek róla pedig nem a legnyerőbb, valóban a zsírt fogja használni hisen nincs mit, de valamennyi izomvesztést eredményezhet, szedhetsz BCAA-t előtte, de nem tudom, ebben nem vagyok jártas én nem szedek ilyeneket, valaki aki többet tud a témáról talán tud tudományosabb választ adni, viszont én úszni szoktam cardióként, és éhgyomorra a teljesítményem sokkal rosszal, mint ha előtte eszek, szóval személy szerint nem javasolnám.
2/6 anonim válasza:
Nem bont izmot. Baromság ez. A tested egy jó ideig nem fog izmot bontani, terhelés után sem.
3/6 clint válasza:
Nem lesz izomvesztés, hacsak nincs hatalmas izomtömeged.
4/6 anonim válasza:
A szervezetben állandóak az anabolikus és katabolikus folyamatok... nincs ilyen, hogy beindul a zsírégetés, meg "elkezdi felhasználni a zsírt"
5/6 Csiß válasza:
@ 4. válaszoló
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? :) Erre kíváncsi leszek.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a 4es arra gondolt,hogy a tested folyamatosan használ fel és alkot zsírsejteket, és hosszú távon az dönti el, hogy fogysz vagy hízol, hogy kcal deficitbe vagy szufficitbe voltál. De ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!