Propinak magaba van ertelme?
Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 19:27
1/15 anonim válasza:
Mehetne azért mellé valami. Nem mondom, hogy nincs, de nem ártana.
2/15 anonim válasza:
persze. tesztó, miért ne lenne?
3/15 A kérdező kommentje:
Több helyen is olvasgattam, meg itt is, és itt találtam egy információt ami kicsit elbizonytalanított.
"Koslayer nevű felhasználó válasza:
Propinak magában szinte semmi értelme nincs. "
2016. okt. 18. 20:02
4/15 anonim válasza:
hát azért egy 2 naponta 100 mg tud lökni egy kezdőn rendesen, és amúgy annyi az igazság az egészben, hogy ha megy mell valami, az csak +20-30 ezer forint, viszont az eredmény jóval jobb lesz. most hogy 100 vagy 120 a kúra, az meg nem olyan nagy kül
5/15 anonim válasza:
Igazából céltól függ. Persze minden szerrel lehet mindent, de mégis van ami egyes dolgokra jobb. A propi magában kevés mindenhez, max szálkásítani jó, hogy tartson tömeget.
Első kúrának szokták javasolni, mert rövid a felezési ideje, ha gond van hamar indulhat a pct.
Tapasztalataim szerint nem éri meg magában használni.
6/15 anonim válasza:
Igen, Herold is ezt mondja. Ha már úgyis költesz rá, az a 10-20 ezer plusz nem gond, viszont eredményben jobb. Egy sima propi kúrára 40-80 ezreket nem dobnék ki.
7/15 A kérdező kommentje:
Értem.
Ti mit használnátok elsőre? Eddig teljesen propi mellett voltam, de most eléggé gondolkodom.
2016. okt. 18. 20:31
8/15 anonim válasza:
hát én ena + dekára szavazok... azzal az az egy para, hogy hosszú észter, lassan ürül, és ha gáz van, akkor gáz van. sokan ena helyett szuszit, deka helyett pedig boldit mondanak. sokan meg propi + vinni mellett vannak ink.
9/15 anonim válasza:
Nekem elsőre szuszi ment, az jó volt. Másodiknak meghagytam az ena decát.
10/15 A kérdező kommentje:
Értem.
Gáz alatt mit értünk? Mire lehet számítani ilyen rövid idő alatt?
2016. okt. 18. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!